Olgun Toker yine kendine yakışanı yaptı, Mezarlık dizisini izlemeyen çok şey kaçırdı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Olgun Toker karakter oyunculuğu noktasında sergilediği yüksek performans ile göz dolduruyor. 1986 yılında Mersin’de dünyaya gelen Olgun Toker sorumluluğunu aldığı her rolün hakkını fazlasıyla veren bir isim.

Oyuncunun son dönemdeki dizilerini seyredenler performans noktasında çıtayı ne kadar yukarıya taşıdığını da görebiliyor. 2011 yılından bu yanlamasına birbirinden ayrı karakterler canlandıran oyuncu, kendisini her yerde etmeyen fazla eksik sayıda isimden birisi olarak öne çıkıyor.

Karadayı dizisindeki Melih karakteri ile uyarı çekmesinin arkasında fazla ayrı türlerdeki dizilerde, birbirinden zıt karakterleri canlandırma noktasında Olgun Toker fazla başarılı bir iş çıkardı. Bilhassa de son dönemde birbiri ardına gelen roller ile ismini sıklıkla duyuyoruz.

Hayat Şarkısı dizisindeki Mahir karakterini kim unutabilir ancak.. .Arıza dizisindeki psikopat Burak karakterinde de harikalar yaratan Olgun Toker, geçen sezon Son Yaz dizisinde ise Gökhan karakteri ile yeni sivrilmişti.

Olgun Toker yine kendine yakışanı yaptı, Mezarlık dizisini izlemeyen çok şey kaçırdı! 1

2022 yılında Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Çınar olarak izlediğimiz oyuncu, bir diğer oyunculuk gösterisini ise Mezarlık isimli Netflix dizisinde sergiliyor.

Serdar karakteri ile hikayenin sorunlu karakterlerinden birisini canlandıran Olgun Toker, tekrar izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Karakterin bütün içsel savrulmalarını hoş yansıtan oyuncu, Serdar’ın sorunlu hayatıyla aslında toplumdaki benzer birçok insanı tanım ediyor.

Toplumda şen, eğlenceli, serseri veya kendi dünyasında olan çoğu kişinin sahiden bu yönleri ile bazı şeyleri saklamaya çalıştığını Serdar karakterinde görebilirsiniz.

Olgun Toker yine kendine yakışanı yaptı, Mezarlık dizisini izlemeyen çok şey kaçırdı! 2

Baba sevgisini yeterince almayan, her yaptığı hatada azarlanan, kendisini bir fanusun içine çekmeye çalışan babasına boyun eğmez bir Serdar karakteri Olgun Toker’in imzasını taşıyor.

Kabristan dizisi sadece genç oyuncunun ortaya koyduğu dinç performans için bile kaçırılmayacak bir Netflix dizisi olarak öne çıkıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/olgun-toker-yine-kendine-yakisani-yapti-mezarlik-dizisini-izlemeyen-cok-sey-kacirdi/1327909