Ünlü avukat Önder Fırat, aşk hayatıyla yeniden gündemde… Sezen Aksu ve Tuğba Coşkun gibi isimlerle yaşadığı beraberliklerle magazin gündeminde sık sık bulunan Fırat, bir süredir 'yasak aşk' haberleriyle gündemdeydi.

Caroline Koç'un meslek ortağı ve arkadaşı evli Banu Yentür ile yasaklanmış aşkını bir süredir gizlice sürdüren Önder Fırat, bu tepki çeken ilişkiyi bir diğer bayan uğruna noktaladı. 

64 yaşındaki Önder Fırat, gönlünü Yentür ile görüşürken tanıştığı eski basketbolcu ve spor spikeri Şükran Albayrak'a kaptırdı.

Yaklaşık üç ay önce tanıştığı 38 yaşındaki sarışın güzele körkütük aşık olduğu konuşulan Önder Fırat, Yentür'le süren yasaklanmış aşkını da noktaladı.

AYNI EVE TAŞINDILAR

Jestleriyle hoş spikerin ayağını yerden kesen Fırat, Şükran Albayrak'la da aynı evde yaşamaya başladı. Sarışın hoş, yaklaşık bir ay önce Fırat'ın Kalamış'taki evine taşındı.

Hatta yeniden Instagram'daki 'istanbul_street_style' isimli hesabın iddiasına tarafından; Fırat, Şükran Albayrak için evini bitmiş aşağıda yeniledi ve hoş spikerin vitamin ilaçlarına kadar düşünüp eve koydurttu.

Jet aşklarıyla sosyete ve magazin kulislerinin en fazla konuşulan isimlerinden olan Önder Fırat ile kendisinden 26 yaş ufak aşkının, her lahza nikah masasına oturabileceği de dedikodular arasında…

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/onder-firatin-firtinali-ask-hayatinda-son-iddia-haberi-532281