Mahkum dizisi finale giderken Hayal Köseoğlu’nun yeni bir dizisi var ve bir ilki gerçekleştirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal Köseoğlu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından ve geçen sezon başrolünde yer aldığı Mahkum dizisindeki Sasha karakteri ile fazla konuşuldu. Mahkum dizisi ikinci sezonda da Fox TV ekranına dönüş yaptı ama düşük gelen reytingler nedeniyle de 31. birim final yapılması kararı alındı.

Mucize Doktor dizisindeki Açelya karakteri ile izleyicilerin karşısına meydana çıkan Düş Köseoğlu, bu hikayede hemşire olarak dikkat çekmişti. Oyuncu, Mahkum isimli dizide kabahat işlemekten çekinmeyen, bilgisayar korsanı ve her kılığa girebilen bir anarşi yanlısı kişilik ile hayranlarını çok şaşırttı.

Sasha karakteri 2 birim sonradan bundan böyle ekranda olmayacak. Oysa Hayal Köseoğlu’nun diğer bir dizisi daha var. Bazı hayranları olur ya de bilmiyor lakin oyuncu Gain platformunda yayınlanan ve hikayesi ile çok şaşırtan Cezailer isimli projede de başrolde bulunuyor. Oyuncu, kariyerinde daha önce defalarca dram işlerinde bulundu fakat Cezailer projesi komedi unsurlarını da barındıran bir yapım ve bu nedenle de ilk komedi rolü olarak da tanımlama edilebilir.

Bir psikiyatrın deney sebebiyle düşünce hastanesine gönüllü olarak girmesi ve buradan çıkmaya çalışmasının hikayesi Cezailer projesinde anlatılıyor. Eşsiz ve çok bambaşka bir senaryosu bulunan dizide Düş Köseoğlu da bu fikir hastanesindeki hemşirelerden birisi olarak tekrar beyaz önlüğü giydi.

Düş Köseoğlu, Mucize Doktor’dan 2 yıl sonradan baştan aynı bir rolle şaşırtırken, oyuncu hikayenin kendisini fazla pozitif etkilediğini anlattı.

Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hakan Karsa ve Şerif Erol gibi göze çarpan bir oyuncu kadrosu bulunan Cezailer, Gain platformunda yayınlanmaya başlandı.

Hayal Köseoğlu, canlandırdığı karakteri şu sözlerle anlattı: “Hikayenin, türün kendisi, bir kere komedi hiç oynamadım. Keza de en fazla sevdiğim komedi türü. O yüzden türün kendisi çok çekti. Fikir hastanesinde olması ve bunu komedide dayandırdığı yerler fazla hoşuma gitti.”

Düş Köseoğlu, daha önce her zaman dram projelerinde yer aldı. Cezailer dizisi de gerçekten içinde dramı da barındıran fakat komedi öğeleri de olan bir dizi. Öbür bir türde iş olması nedeniyle de Hayal Köseoğlu’nun, son dönemde yaptığı projeler arasında en ayrı dizisinin Cezailer olduğunu bildirmek yanlış olmayacaktır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkum-dizisi-finale-giderken-hayal-koseoglunun-yeni-bir-dizisi-var-ve-bir-ilki-gerceklestirdi/1340178