Sabahleyin Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine tarafından bir süre sonra Büyüktopçu'ya sosyal ağ üzerinden mahrem videosu ve bir takım fotoğraflarının olduğu bir şantaj mesajı gelmişti.

İddiaya tarafından bir şahıs, Büyüktopçu'dan söz konusu video ve fotoğrafları internete sızdıracağını söylemiş, 50 bin lira talep etmiş, meşhur sunucu da panikleyerek parayı göndermişti. Fakat ünlü spiker, kendisine mesaj atan hesabın arkadaşı kadar kullanıldığını öğrenince savcılığa başvurdu.

Kullanıcı Davut G., Büyüktopçu'nun kendisine borcu olduğu için para gönderdiğini, şantajda bulunmadığını bahis etti.

Davut G'nin telefonunda inceleme yapıldığında ise ünlü isme yapılan şantaj mesajları ele geçirildi. Savcılık Davut G. hakkında dava açtı. giderken yargılama esnasında Büyüktopçu, mahkemeye dilekçe sunarak şikayetten vazgeçtiğini beyan etti. Büyüktopçu'nun avukatı kadar bahşedilen dilekçede; müvekkilinin dava dosyasındaki şikayetinden vazgeçtiği, davaya katılma talebi olmadığı anlatıldı.

'ŞANTAJ OLAYIYLA İLGİM YOK'

Geçtiğimiz günlerde baskın karşısına çıkan Davut G., ifadesinde şunları söyledi: "Onur'un Cemal adındaki arkadaşı bana Iftihar'un telefonunun kaybolduğunu söyledi. İlgimin olmadığını, polise kayıp ilanı vermeleri gerektiğini söyledim. sonra İstanbul'a gittiğimde Övünç'a parça parça 25 bin lira vermiştim. Aradan 6 ay geçince Seversin isimli hesaptan bana mesaj geldi. Mesajda Iftihar'a ait bazı özel videoların olduğunu gördüm ve mesajı Onur'a ilettim. Onur da videoları Nur isimli kişiden almam için bana 60 lira önerge etti. Bu olaydan sonra Iftihar'un beni şikayet ettiğini öğrendim. Şantaj olayıyla ilgim yoktur."

Kaynak: www.sacitaslan.com