Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle ilgili bir söz söyledi, herkes meraktan çatladı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde Yükseklik karakterini canlandıran Iftihar Seyit Yaran, popülerliğinin zirvesinde bulunuyor. Asiye ve Zirve karakterlerinin geçtiğimiz hafta itibariyle her tarafta ekrana dönüşü ile birlikte, sosyal medyada da yeni bir etkileşim çılgınlığı başladı. Asiye olarak izlediğimiz Su Burcu Yazgı Coşkun ile Tepe’u canlandıran Övünç Seyit Yaran yine sosyal medyanın gündeminde ön sıralara çıktı.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonda nasıl bir hikaye ile devam edeceğini merak edenler, yapılan açıklamalara kulak kabarttı. Iftihar Seyit Yaran da dizinin yeni dönemi hakkında bir takım teferruat paylaştı. Oyuncunun, “Kardeşlerim üçüncü sezonu keşmekeş doymuş” diyerek de merakları bir kat daha artırdı. Peki dizide neler olacak?

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle ilgili bir söz söyledi, herkes meraktan çatladı! 1

Onur Seyit Yaran, bir meşrubat firmasının ekran yüzü oldu ve reklam filmi çekimlerinde yer aldı. Oyuncu, yaptığı açıklamada ise Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu için şu ifadeleri kullandı:

“Yeni sezon karışıklık doymuş. Ilgi Çekici hikayeler var. Güzel konular var. Bize de birim birim geldiği için fazla ayrıntılı olarak bilemiyorum. şimdi ilk iki bölümün çok heyecanlı ve hoş bir hikaye olduğunu söyleyebilirim.”

Kardeşlerim dizisinin ekibine yeni isimler katıldığını, ayrıca ayrılanların da olduğunu anlatan Onur Seyit Yaran, buna alıştıklarını da belirtti.

Genç oyuncu, “Güzel bir çalışma temposundayız ve mutluyuz” diyerek de ekip olarak işlerini yaptıklarını ve her şeyin yolunda olduğunu sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/onur-seyit-yaran-kardeslerim-dizisiyle-ilgili-bir-soz-soyledi-herkes-meraktan-catladi/1335841