Onur Tuna’dan Mahkum’a yeni katılan rol arkadaşına manidar karşılama!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –Geçtiğimiz sezon Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ile ekranlara gelen oyuncu Gökçe Eyüboğlu yeni sezonda yine benzer kanalda izleyici karşısına çıkacak.

Güzel oyuncu Hükümlü dizisinin kadrosuna dahil oldu. ‘Giryan’ karakteriyle dizide yer alacak olan oyuncuya rol arkadaşı Övünç Tuna, sosyal medya paylaşımıyla güzel geldin dedi.

Hükümlü dizisinin baş rol oyuncusu Övünç Tuna Gökçe Eyüboğlu ile bir sahnesini instagram hesabında paylaşarak, “Ormana güzel geldin” anlamına gelen ingilizce “Welcome to the jungle” ifadelerini kullandı.

İkilinin fotoğrafına, “Bay ve bayan karizma!” yorumları yapıldı. Hükümlü dizisinde hayat vereceği karakter Gökçe Eyüboğlu’nun hayranları göre da merakla bekleniyor.

Yeni sezonda yönetmen değişikliği ile birlikte Hükümlü dizisinde ekibin başında yönetmen Hür Şirin bulunacak. Bayan dizisiyle büyük çıkış yapan ve  geçen sezon Izdivaç Hakkında Her Şey isimli yapımda da önemli bir çıkış sergileyen Gökçe Eyüboğlu ‘Giryan’ karakterinde yine yeteneklerini ortaya koyacak.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Hükümlü’da ikinci sezonda her yerde milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmek adına hikayede de kayda değer şansın dönmesi yapıldı. Bakalım bu değişimler ve kadroya yeni katılan isimler ile birlikte birincil sezonun başlarında yaşanan büyük çıkış her tarafta başarılabilecek mi? İzleyici de bu sorunun cevabı için yeni bölümleri heyecanla bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/onur-tunadan-mahkuma-yeni-katilan-rol-arkadasina-manidar-karsilama/1336184