Günlerdir beklenen haber geldi. Aydoğan'ın doktorları ünlü oyuncunun durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini açıkladı.
 
Aort damarının yırtılması sonucu ameliyata alınan ve yoğun bakımda tedavi gören Oya Aydoğan'ın 48 saat daha uyandırılmayacağı ve şimdilik ikinci ameliyat düşünülmediği açıklanmıştı.

Dün “Ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaya devam etmektedir. Uyutulmaya devam edilen hastamızın takip parametreleri, önceki günlere oranla daha iyi değerlere doğru gitmektedir. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedavilerin uygulanmasına 7/24 devam edilmektedir” açıklaması yapan hastaneden sonra bugün iyi haber geldi.

Söylemezsem Olmaz programında sunucular, doktorların her şeyi yaptığını ve Aydoğan’ın vücudundan tepki beklediklerini açıkladıklarını söylediler. Beklenen tepki gelmiş, Aydoğan’ın kanaması durmuş ve tansiyonu normale dönmüş.

ALLAH OĞLUNA BAĞIŞLADI

Ünlü oyuncu Aydan Şener, Oya Aydoğan’ın sunucusu olduğu televizyon programına telefonla bağlanarak; “doktorun söylediğine göre, tansiyonu düzene girdi, vücut ısısı normale dönmeye başladı ve kanaması durduruldu. Bundan sonra bir süre daha uyutulabilir. Yavaş yavaş iyileşecek inşallah. Allah onu oğluna bağışladı” dedi.

İKİNCİ NÖROLOJİK DÖNEM

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Sinan Özedincik, Aydoğan hakkındaki müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Oya Aydoğan ile fotoğrafını paylaşan Edincik,

“Günaydın… Oya ablamızın ilk 48 saati şükürler olsun atlatıldı. Tansiyonu normale döndü, göğüs kafesi kapatıldı, kanaması durdu, vücut ısısı normale dönüyor. Şimdi ikinci nörolojik 48 saate girdik, bunu da inşallah Allah’ın izniyle en iyi şekilde atlatacak” notunu düştü.