Öykü Çelik, önceki gün Bebek’te yeni aracını park ederken görüntülendi. Sevgilisinin sahibi olduğu galeriden kendisi için atama edilen cipi park etmeye çalışan oyuncu, somut hasarlı kaza geçirdi. Aracın arka kısmını sürten Çelik, sevgilisinin yanında gitmeden ayaküstü soruları yanıtladı.

"BEKLEDİĞİM BİR ŞEYDİ" 

'Survivor’dan elenmenizin ardındaki ada karıştı' sözlerine Çelik, "Zaten beklediğim bir şeydi. Ben orada olduğum için millet birazcık daha ağırbaşlı görünüyorlardı, ben arayı buluyordum. Ben bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu. İnanılmaz bir karışıklık oldu. Gerçekten fazla fena bir şey yok, herkes cebindeki taşları döksün konuşulacaksa konuşulsun rahatlasınlar daha iyi. Bu süreçte arkadaşlarım elendi; Doğan, Çağrı, İlayda. Bir yandan çok üzülüyorum elendiklerine bir yana aşırı seviniyorum. İnanılmaz özledim onları, oradaki arkadaşlık fazla başka bir şey oluyor. Hayatımın en baskı zamanlarını paylaştım onlarla, benim için çok değerliler. Gelmelerini bekliyorum fakat gelseler de görüşemeyeceğiz 20 gün kapalıyız" dedi.

"BELKİ ÇÖZEBİLECEKLERİ BİR ŞEY" 

'Survivor'da İsmail Balaban’ın yaşadığı olay hatırlatılıp, "Siz de sevgilinizden uzak kaldınız. Aynı şeyleri siz yaşasanız ne tepki verirdiniz? Oradaki psikoloji nasıldı?" sorusuna; Hikaye Çelik, "Yıkılırdım, yıkılırdım. Orada elin kolun bağlı hiçbir şey yapamıyorsun. Şayet bir arada olsalar çözebilecekleri bir şey. Şöyle bir şart var; anne de fazla alıngan, dolayısıyla belki İsmail’le Gamze’nin çözebileceği bir şey ama şu lahza için çözemeyebilirler. Kafası onunla kalacak, daha bir buçuk ay var. Ben İsmail’in finale gideceğine inanıyorum, bu süreçte nasıl olacak bilmiyorum. Kızla daha önce bayağı konuştular da hayırlısı neyse o olur. Nasiplerinde varsa barışırlar. Anladığım kadarıyla annelerin gönlü kırık, geçmiş olsun" dedi.

"Siz yaşasaydınız yarışmayı bırakıp, dönmeyi düşünür müydünüz?" sorusuna Çelik, "Yıkılırdım. Yarışmayı terk edeyim diye bir şey olmazdı. Yarışmayı terk etme gibi bir şansınız değil. sırası gelmişken düşüncelerimi söylüyorum yalnızca. Ne olduğunu öğreneyim, müdahale edeyim veya sadece barışmak namına yok, ne olduğunu çakmak namına. ya da bitmişse ben de burada o performansımı, mutsuzluğumu burada çıkartırdım. İnsan olarak ikisinden birini yapardım. İsmail’in ben devam edeceğini, bunun ona zor vereceğine inanıyorum. Hayat hikayesinde çok zorluklar var, gerçekte. O zorluklardan zorlama almış biri. Bu durumu yarışmaya pozitif yansıtacağını düşünüyorum. Düşünsenize askerdesiniz sevgiliniz bir anda, sahiden fazla güç yani" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/oyku-celikten-bomba-ismail-balaban-yorumu-haberi-532008