Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, arabesk şarkı söyleyen popçuları beğendiğini söyledi: “Ben Merve Özbey’i çok beğeniyorum. Sembol Sağın’ı fazla beğeniyorum. Son olarak ‘Sen Affetsen ben Affetmem’i Gülşen söyledi, fazla koşuma gitti.”

EMEĞE SAYGI DINLEMEK LAZIM

“Bergen” filminde Zeynep Farah Abdullah’ın kendi sesiyle Bergen şarkılarını yorumlamasıyla ilgili de konuşan Gürman, “Ben içinde bulunduğum projelerde şarkı söylemeyi fazla seviyorum, şarkıcı olduğum için. Herhangi bir karakteri canlandırırken de o dizinin herhangi bir bölümünde bir şarkıya yer atamak fazla hoşuma gidiyor. Laf konusu olan biyografiyse dediğiniz gibi bu kavga konusu yarattı. Bence emeğe saygı duymak lüzumlu” dedi.

Son dönemdeki sanatkâr arkadaşlarının iddialı sahne kıyafetleriyle ilgili Hikaye Gürman, şöyle yorum yaptı: “Cümbür Cemaat istediğini giymekte özgürlük. Eğer sahneye meydana çıkan kişi kendisini öyle mutlu hissediyorsa ve kendisini böylece daha iyi ifade edebildiğine inanıyorsa… Bunun için estetik bir endişe var. Dolayısıyla ben bunu çok yanlış bulmuyorum.”

“Nişanlınız isterse sahnede dekolte giymemeyi kabul eder miydiniz?” sorusuna ise şarkıcı, “Erkek dost öbür, sevgili, nişanlı, benzer öbür lakin ben Öykü olarak kararında dekolteyi seven biriyim. Ben fazla sıcacık edemem, tedirgin olurum” yanıtını verdi.

Pırlanta yüzüğünü muhabirlere gösteren Hikaye Gürman, evlilik tarihlerinin az önce netleşmediğini belirtti.

Fatih İçmeli

Gözden Kaçmasın

Mecnun’un ‘Leyla’sı başkasına âşık

#DENİZ IŞIN#OKTAY ÇUBUK

Ece Seçkin “Hayır” diyememe sorunum var

#ECE SEÇKİN#OZAN DOĞULU

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/oyku-gurman-kararinda-dekolte-severim.html