Oyuncu Beste Kökdemir, 15 yaşındaki haline kendi bile inanamadı!..

.com/Detay – Oyuncu Beste Kökdemir, sosyal medyada hayranlarını yıllar öncesine götürdü.  15 yaşında çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan 28 yaşındaki oyuncu gönderisinde, “Sinoplu bir çocuğum…. Evet, biraz büyük gösteriyorum” ifadelerini kullandı

Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda, yıllar öncesini yad ederek şu ifadeleri kullandı. “Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum (evet birazcık büyük gösteriyorum). İlk defa ailem olmadan Ankara’ya teyzemin yanına geldim. Ankara fazla ilginç , topluluk , toplu nakliye hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Starbuckstan nasıl kahve alacağımı da.. (fakat kendimce her şeyi biliyorum tabi) aslında kahve sevmiyorum zaten. Acı geliyor. Ha bir de opera, bale, buz pateni falan var. Sinop’ta ise sadece Mezzo ve MTV ile yetiniyorum. şahane yani benim için…”

Oyuncu Beste Kökdemir, 15 yaşındaki haline kendi bile inanamadı!.. 1

Beste Kökdemir’in paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve açıklama alırken bazı hayranları, “Defalarca böyle kal!” biçiminde yorumlarda bulundular.

Oyuncu Beste Kökdemir, 15 yaşındaki haline kendi bile inanamadı!.. 2

Beste Kökdemir, en son 2019 yılında yayınlanan Tekrar Sen isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı ‘Eylül’ karakteri ile ekranda yer almıştı. 2012 yılından bu yandan dizilerde rol bölge oyuncu bir süredir ekranlardan uzak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-beste-kokdemir-15-yasindaki-haline-kendi-bile-inanamadi/1328074