Oyuncu Merve Boluğur sesiyle şimdi de bir sinema filminde yer aldı!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma –Acemi Cadı, Aşk Her Tarafta, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Mükemmel Asır gibi başarılı projelerde rol alan Merve Boluğur ekranlara ara verdiği dönemde şarkıcılığa merak sardı.

Gerek özel hayatı, gerekse şarkıcılık kariyeri ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla, Masal Şatosu:Gizemli Konuk adlı filmde bir şarkıyı seslendirdiğini duyurdu.

Merve Boluğur, instagram hesabından yaptığı paylaşıma; “Masal Şatosu filminin şarkısı hazırlanmış..’eğlenmene bak’ şarkımız. 10 Ağustos’ta sizlerle” notunu düştü. Oyuncu paylaşımında, kendisine bu şansı veren Doğan Müzik’in Genel Müdürü Samsun Demir’e de teşekkür etti.

Oyuncu Merve Boluğur sesiyle şimdi de bir sinema filminde yer aldı!.. 1

Masal Şatosu’nun merakla beklenen devam filmi ‘Masal Şatosu: Esrarengiz Konuk 12 Ağustos’ta minik izleyicileri ile sinema salonlarında buluşacak. Film yine sihirli bir dünyanın kapısını aralayarak hayranlarını sürprizlerle batmış yeni bir maceraya sürükleyecek.

Merve Boluğur da filmde sesiyle yer alacak. Geçtiğimiz aylarda sözleri kendisine ait ilk şarkısı ‘Şşşttt’ ile müzik sektörüne giriş yapan oyuncu ilk sahne sınavını da geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda bir mekanda vermişti.

Sahnede DJ’in çaldığı şarkılara eşlik eden oyuncu, çalan şarkılara sadece ağzını oynatarak eşlik etmesinden dolayı eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-merve-bolugur-sesiyle-simdi-de-bir-sinema-filminde-yer-aldi/1331953