Oyuncu Öykü Çelik spor salonunda adeta kas şov yaptı!

.com/Ayrıntı – Öykü Çelik 2020 yılında Namus Sözü adlı dizide Tolgahan Sayışman ile kamera karşısına geçti ama dizinin ekran macerası kısa sürdü.

Oyuncu sonrasında ise Star TV’nin Benim Hayatım dizisinde ‘Meral’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ancak dizi düşük reytingler alınca ekran macerası kısa sürdü.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Öykü Çelik instagram hesabından yaptığı son paylaşımda fit vücudunu gözler önüne serdi.

Oyuncu Öykü Çelik spor salonunda adeta kas şov yaptı! 1

Spor salonunda çekilen bir fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan güzel oyuncu takipçilerine, “Bu dek karın kası yeterli sanırım değil mi?” diye sordu.

Çok kas adale görüntünün hoşuma gitmediğini gösteren oyuncu, paylaşımının altına “giderken spor düşünülenin aksine yaptıkça sevilir!” notunu düştü.

Kendini spora veren oyuncu Hikaye Çelik bununla birlikte 2021 yılında Survivor yarışmasına da katılmış oradaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Zaman zaman aşk hayatıyla da gündeme gelen meşhur oyuncu Kasım ayından beri aşk yaşadığı emlak danışmanı İsmail Berhan’dan izdivaç teklifi almış ve sevgilisinin evinde kalmaya başlamıştı. Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-oyku-celik-spor-salonunda-adeta-kas-sov-yapti/1328728