TV100'ün haberine göre bir döneme damga vuran ve şimdilerin favori oyuncularıyla başrolü paylaşan Arzu Yılmaz'dan can sıkıcı bir haber geldi.

sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

"EKRANLARDA OLMAYACAĞIM"

Dönemin en fazla izlenen dizilerinde başrol oynayan oyuncu, uzun süredir ekranda olmamasının sebebini sosyal medya hesabında sevenleriyle paylaştı.

Kariyerine devam etmeyeceğini söyleyen Yılmaz meslekten uzaklaştığını da dile getirdi:

"Beklenti ve belirsizliklere son vermekisterken kafamın içine hapsolmuş cümleleri yazıya dökmekte bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç. Nasıl başlamam gerektiğinin kararsızlığıyla; saatlerdir telefon ekranı ile salonun anlamsız bir köşesi arası gidip geliyor gözlerim. Bu esnada aklıma gelen iyi-fena binbir anı duygudan duyguya sürüklüyor beni. Anbean gülümseyip, nadiren de tek kaş kaldırıyorum. Sözde o anları yeniden yaşıyor gibi... Şipşak geçen 15 yıllık oyunculuk serüvenime sığmış böylece fazla öykü var oysa... 'Ama biz şu anda başlıca konumuza dönelim...' Uzun zamandır yeni bir proje beklentisiyle ilgili aldığım yorumlar ve sorular üzerine paylaşma gereksinimi duyduğum, tek nefeste alınmadığına belirlenmiş olabileceğiniz; bundan sonraki işlem ile ilgili kararım; ekranlarda olmayacağım." açıklaması yapan güzel oyuncu duygu doymuş sözlerine şöyle devam etti:

"MESLEĞİMDEN BENİ UZAKLAŞTIRAN TEFERRUAT"

"Çocukluk gerçek dışı gerçekleşmiş, hobisini iş edinebilmiş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ancak; oyunculuğun bana vermiş olduğu şımartma tartışılmaz. Ayrı kimliklere can vermenin keyfi bir yanlamasına, içimde gizli kalmış ya da bastırılmış duygu ve davranışları, 'ol'mayı üstlendiğim karakterlere yükleyerek açığa içeri almamak koskocoman bir tutku oldu defalarca benim için. Bu şansı elde ettiğim için mutluyum. 19 yaşından beri severek yaptığım mesleğimden beni uzaklaştıran detayları çok gerekli görürsem bilhare konuşuruz. Sözü fazla uzatmayayım... Bu hazzı yaşamama vesile, üzerimde emeği ve hakkı olan herkese ebedi teşekkür borçluyum. Birlikte çalışmaktan şeref duyduğum ahali, hoş tanışıklıklar, kurulan manalı dostluklar... Mesleğimin hayatıma kattığı her ne varsa, acı tatlı yaşanan her şeye şükürler olsun. Sevgi ve saygımı içinde hisseden herkes, iyi ama varlar... İyi ancak varsınız.."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/oyuncu-ozlem-yilmazdan-soke-eden-haber-haberi-548680