Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu en güzel fotoğraflarını kimin çektiğini açıkladı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son dönemde sosyal ağ paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, en güzel fotoğraflarını eski eşi Melis İşiten’in çektiğini ifade etti.

2019 yılında boşanan ünlü oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten kızları Ada ile birlikte zaman vermek amacıyla sık sık bir araya geliyorlar.

Melis İşiten bu anlarda, baba kızın fotoğraflarını çekiyor. Kızı Ada ile bir fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımına; “En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker” yazdı.

Köpekleriyle birlikte poz veren baba kızın fotoğrafı, oyuncunun hayranlarından kısa sürede fazla sayıda beğeni ve yorum aldı.

Ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Üç Kuruş dizisiyle gelen Uraz Kaygılaroğlu, Netflix’de yayınlanan Erşan Kuneri adlı Cem Yılmaz dizisindeki performansıyla da alkış toplamıştı. Ardından Disney Plus için Avcı adlı diziyi çeken oyuncu, Pınar Deniz’le partner olduğu diziyle de adından fazla söz ettireceğe benziyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Uraz Kaygılaroğlu, çocuklara karşısında duyarlılığıyla da biliniyor. Oyuncu zaman zaman çocuk istismarına aleyhinde uğraş eden UCİM derneği için sosyal medyadan canlı yayınlar yapıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-uraz-kaygilaroglu-en-guzel-fotograflarini-kimin-cektigini-acikladi/1340393