Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –Oyuncu Yüsra Geyik için fenomen dizi Arka Sokaklar’da büyüdü desek yalan olmaz. Hoş oyuncu, 15 yıl boyuncu rol aldığı diziden geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

Oyuncu ardından, Kanal D ekranlarında yeni sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinde irtifa gösterdi. Diziye bir dönem katılan ve artı öne çıktığı için istenmediği iddiaları ile ayrılan oyuncu, Camdaki Kız’ın sevilen karakteri Muzaffer’in sevgilisi olarak ortaya çıkan ‘Melisa’ karakterine hayat veriyordu.

Camdaki Kız’daki rolü sona ermesinden sonra bir vakit dinlenen ve gelen proje tekliflerini değerlendiren oyuncu tatile çıktı.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 1

Arkadaşlarıyla Bodrum’a giden Yüsra Geyik tekne kiralayarak mavi yolculuğa çıktı. İlk durakları ise Bodrum’un dibindeki Kos Adası oldu. Ünlü oyuncu mavi yolculuğundan pek fazla resim karesini instagram hesabından yayınladı.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 2

Hoş oyuncu paylaştığı karelerle bol bol alkış ve yorum aldı. Yüsra Geyik’in adı son zamanlarda uyarı çeken bir proje ile anılıyor. Yüsra Geyik, bu defa kariyerinde tekrar çok önemli bir sıçrama yaşatacak bir filmde yer almaya hazırlanıyor. Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı filmde, ‘Yadigar Leyla’ karakterini canlandıracak.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 3

Merakla beklenen Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Filmin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi.

Neşet Ertaş’ı filmde, Ramazan Bağgül canlandıracak. Hem meşhur ozanın gençlik haline ise Bektaş Doymuş yaşam verecek. Filmin kadrosunda keza Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy ve Selin Genç yer alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-yusra-geyik-tatil-pozlariyla-sosyal-medyayi-yakti/1328731