Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre son dönemde seçim ettiği iddialı sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü.

Söylentilere tarafından; Ünlü çift, boşanma kararı aldı. Ozan Çolakoğlu, evden ayrılıp bir arkadaşının yanında yaşamaya başladı.

Azur Benan adında bir erkek çocukları olan çiftin yakın çevresinden ilk açıklama geldi.

Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, "Elbette yalan haber. Hatta fazla mutlular. Gülşen Bayan böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir." ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

öte yandan Takvim Gazetesi'nden Açık Fikirli Hamza'nın haberine göre çift, iddialar sonrasında Levent'teki müzik stüdyolarına girerken görüntülendi.

Meşhur düzenleyen, "Ben hiçbir vakit Gülşen Bayan'ın sahne kıyafetlerine açıklama yapmam. O kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyebilir. İşini yapıyor işine karışamam" dedi.

Gülşen de eşinin sözlerini tasdik ederek "Doğrudur" biçiminde tanımlama yaptı.

İkili, boşanma iddiaları için ise "Bizim haberimiz değil. Sizden duyduk" diyerek iddiaların yalan yanlış olduğunu söyledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozan-colakoglu-evi-terk-etti-iddiasi-haberi-543907