Sözcü Gazetesi'nin haberine kadar Deniz Bulutsuz, yaptığı açıklamada, “Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım” demişti.

Bulutsuz’dan daha sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını bahis edip, darp raporu almıştı. Oyuncu hem, Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi olmuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Yaşanan zor olayıyla ilgili Deniz Bulutsuz’un şikayeti üzerine Ozan Güven hakkında, Ozan Güven’in şikayeti üzerine de Deniz Bulutsuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

Ozan Güven aleyhine yürütülen soruşturmayı tamamlayan ve iddianame hazırlayan başsavcılık, "hakaret, cebir, korkutma ya da hile kullanarak kişiyi hürriyetinden mahrum kılma ve kasıtlı olarak yaralama" suçlarından 13 sene 6 aya değin hapis cezasına çarptırılmasını istek etmişti.

Deniz Bulutsuz’un “değişken”, Ozan Güven’in de “müşteki” olduğu “kolay yaralama” dosyası ise uzlaştırma bürosuna gönderilmişti.

Ozan Güven aleyhindeki iddianameyi kabul eden İstanbul 58. Asliye Suç Oluşturan Mahkemesi, ilk duruşmanın 21 Ocak 2021’de yapılmasını kararlaştırmıştı.

Bugün görülen duruşmanın arkasından dava 30 Nisan'a ertelendi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozan-guven-deniz-bulutsuz-davasinda-hakim-karsisina-cikti-haberi-527518