Ozan Güven ile eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un müşterek açtıkları darp davası sürüyor. İlk duruşması ocak ayında görülen mahkeme 30 Nisan’a ertelenmişti. Ama bütün kapanma kararı sebebiyle geçen cuma yapılması planlanan dava görülmedi.

Yeni duruşma için erteleme tutanağı hazırlandı. Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz’un darp davasının yeni duruşması 19 Ekim’de görülecek. Öğlen saatlerinde yapılacak duruşmada tanıklar dinlenecek.

İlk duruşmada Ozan Güven, Deniz Bulutsuz’un dikiş atılan çenesinin kavga esnasında abajurun üzerine düştüğü için kesildiğini belirtmiş ve kırık abajuru mahkemeye getirebileceğini söylemişti. Ekim ayında görülecek celsede meşhur oyuncunun abajuru yanına getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

Mahkeme sonuçlanana değin oyunculuğa ara veren ve Cunda adası’na yerleşen Güven, ertelenen duruşma öncesi birkaç günlüğüne İstanbul’a geldi. TV100’de ekrana gelen Magazin Hattı’nın özel haberine tarafından Güven’in evinden eşya taşındığı görüldü.

Bu şart meşhur oyuncunun İstanbul’dan iyice taşındığı düşüncesini akıllara getirdi. Oysa Ozan Güven’in İstanbul’daki evini kapatmayacağı, Cunda’dan konut aldığı için bazı eşyalarını oraya taşıttığı öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozan-guvenin-istanbuldaki-esyalari-kamyona-yuklendi-haberi-532422