Fenerbahçe’nin ulusal futbolcusu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile evlendi. Çırağan Sarayı’nda corona virüsü önlemleriyle yapılan düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yaptı.

Sarı-lacivertli kulüp, Rojin-Ozan Tufan çiftine 19.07 akort nikah yüzüğü hediye etti. Ozan Tufan sosyal medya hesabından hediye ile ilgili yaptığı paylaşımda, “19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslarımız bize uğur getirsin… daima yanımdasın iyi ama varsın, bu özel armağan için teşekkürler Fenerbahçe” dedi.

Fenerbahçe’nin çifte hediye ettiği alyansın yanında yer alan yazıda ise, “Ozan Tufan ve sevgili eşi Rojin Haspolat, hayatınızın birbirinizle geçecek bu yeni döneminde, sağlıklı, mutlu ve rahat dolu bir izdivaç diliyoruz. Hayatınız boyunca unutulmaz olacak bu özel günde; Fenerbahçe ruhunun işlendiği saf bir sadakât ve aidiyet sembolü olarak, kutsal armamızı taşıyan 19.07 ayar Fenerbahçe alyanslarının size uğur getirmesini temenni ediyoruz. Sonsuz mutluluklar” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozan-tufan-ve-rojin-haspolat-evlendi-haberi-530677