Özbekistan’a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit’in şaşkınlık veren karşılaşması!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Meşhur oyuncu Burak Özçivit, Özbekistan’da bu yıl  14.’sü düzenlenen  Milletlerarası Taşkent Film Festivali’na bulunma için Özbekistan’a gitti.

Dünya sinema camiasının en ihtişamlı film festivallerinden olan Taşkent Film Festivali, 13 Eylül’de Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te başladı. Organizasyon 18 Eylül’e kadar devam edecek.

Görkemli festivale Türkiye’den de önemli isimler katıldı. Meşhur oyuncu Burak Özçivit’de festivale katılan Türk oyuncular arasında yer aldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği yakışıklı oyuncu, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu anları sosyal medyada yayınlayan Burak Özçivit’in son paylaşımı ise takipçilerini hayrete düşürdü. Meşhur oyuncu Özbekistan’da suyun aşağı bir hayranına eşit geldi. Oyuncu bu anları da instagram hesabından paylaşarak; “Özbekistan’da suyun aşağı Türk’e eşit varmak .Müthiş bir iletişim oldu. Şimdi bana kendisi ulaştı kardeşimizin adı @emresabah_ mış.Emre’cim basit gelsin güzel hatıra oldu” ifadelerini kullandı.

Tarihi 1970’lere kadar uzanan, lüzum Asya Bölgesinin gerekse dünyanın en ihtişamlı film festivallerinden olarak gösterilen Taşkent Film Festivali’ne bu sene 40 bambaşka ülkeden sinema sanatçıları, yönetmenler, yapımcılar ve devlet yöneticileri katıldı. 18 Eylül’e dek sürecek olan 14.Taşkent Milletlerarası Film Festivali, aynı zamanlı olarak bir çok ülkeden canlı yayınlar ile de peşine düşüp takip edildi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ozbekistana-giden-unlu-oyuncu-burak-ozcivitin-saskinlik-veren-karsilasmasi/1336611