Evlendikten kısa süre sonra boşanıp her yerde bir araya geldiği Feyza Aktan'la kanlı bıçaklı olan Özcan Deniz'den 'hasta' çıkışı geldi…

Kendisini güçlü olarak suçlayan eski eşine karşı dava açıp oğulları Kuzey'in velayetini talep eden Deniz, geçtiğimiz günlerde soluğu yeniden savcılıkla almıştı.

Ünlü ressam, Feyza Aktan'dan "Çocuğumu bana 10 gündür göstermiyor. Kamera kayıtlarından kararsız hareketler gördüm" ifadeleri kullandı.

Üç yaşına giren Kuzey'in yaş gününü kimsesiz kutlamak zorunda kalan Özcan Deniz, Feyza Aktan'ın 'medea kompleksi' hastası olduğunu dokundurma etti.

Deniz, "Aynı durumlar yaşayanlar lütfen bu medea kompleksini internetten, youtube'dan okuyup izleyip araştırın. Türkiye, bu hastalığa kapılmış kişiler yüzünden yıkıntıilginç çocuklar ülkesine döndü" dedi. 

"MEDEA KOMPLEKSİ" NEDİR?

Özcan Deniz'in bahsettiği 'medea kompleksi' diğer bir ismiyle de 'art niyetli anne sendromu' denilen hastalık adını şu mitolojik hikayeden alıyor: Eşinin, birlikte göç ettikleri ülkenin kralının kızına aşık olup onunla evlenmek istemesinin ardından eşinden intikam olmak üzere iki çocuğunu öldüren bir annenin hikayesidir. Hikayedeki benzeyen, kralın kızı ile evlenmek üzere Medea'yı terk eder. Bunun ardındaki Medea, eşini cezalandırmak üzere iki çocuğunu da öldürür.

'Kötü Niyetli Anne Sendromu' olarak adlandırılan bu rahatsızlık, son dönemde çoğalan boşanmalar nedeniyle her üç kadından birinde görülmektedir. Bu durumdaki kadınlar, boşanma sürecinde ya da boşandıktan sonradan eski eşini cezalandırmak ve ondan intikam edinmek için çocuklarına zarar verecek veya onları babalarından mahrum bırakacak dek ileri gittiği fazla uçtaki davranışlar sergilerler.

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ozcan-denizden-feyza-aktana-agir-gonderme-haberi-532085