Özge Gürel’in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Özge Gürel’in yeni dizisi netleşti, kadroyu görenler şaşkına döndü! Yeni sezonda Show TV’nin gösterişli dizilerinden birisi de Sipahi olacak ve başrolde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisini izleyeceksiniz. Bay Hatalı dizisinden dijital dizi Hayaller ve Hayatlar’da izlediğimiz oyuncu, Bay Hatalı’tan sonra yeniden televizyon için hazırlanan uzun süreli bir yapımla izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sipahi isimli bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı yeni dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladıkça da, izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çektiğini görebilirsiniz. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar Özge Gürel ile Kaan Şimşek ikilisinin fazla başarılı bir dizi çifti olacağına yönelik yorumları öne çıkartıyor. Çoğu dizi hayranı bu ikiliyi heyecanla beklediklerini gösteren paylaşımlar yapıyor.

Özge Gürel'in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun! 1

Sürükleyici bir dizi olmasının yanı sıra, aksiyon sahneleriyle de dikkat çekmesi beklenen Sipahi, istihbarat teşkilatının yetiştirdiği Korkut Ali Türkoğlu isimli karakterin yaşadıklarını izleyicilerle buluşturacak.

Bu güzel hikayenin senaryosunu yazar ad ise Ali Doğançay. Hakan İnan’ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin Ekim ayının sonlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin ön hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda da fazla kayda değer isimler bir araya geldi.

Bu oyuncuların başında Keram Alışılmış, Sinan Tuzcu ikilisi geliyor.

Özge Gürel'in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun! 2

Kerem Alışılmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli karakteri ile izleyicinin kalbinde derin izler bırakan birisi oldu. Fazla başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, aynı zamanda rol arkadaşı Erkan Bektaş ile bu yeni projede de buluşmuş oldu.

Sinan Tuzcu, en son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Dukas karakterindeki başarıyla ilgi görmüştü. Oyuncu bugüne değin canlandırdığı etkin roller ile akıllarda kaldı ve yeni dizinin de en deneyimli isimlerinden birisi olarak gözüküyor.

Bu isimlerden birisi de Adalet dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu oldu. Özellikle Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, en son Adalet gibi çok etkin bir dram dizisinde büyük alaka görmüştü.

Erkan Bektaş’ı ise dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova’da izlemiş ve kendisine hayran kalmıştı. İki başarılı oyuncu derhal Sipahi projesi ile her yerde ekranlara dönüş yapacak.

Bu isimlerin yanı sıra, Hoşuna Gitmek Zamanı dizisiyle yaz döneminde atv ekranında bulunan Modern Onur Öztürk’ü de Sipahi dizisinin kadrosunda izleyebileceksiniz.

Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de yakında eklenmesi beklenirken, Sipahi projesi ile birlikte Show TV, Çukur dizisi gibi 4 sezon sürebilecek bir etraf oluşturmak istiyor.

TRT1’de yayınlanan ve üçüncü sezona başlayacak olan Teşkilat isimli diziyle benzer bir türde olan Sipahi dizisinin etkin sahneleriyle ve zinde hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmesi bekleniyor.

Tabii ancak dizinin bu büyük yolculuğunda Kaan Şimşek ile Özge Gürel ikilisinin dinç uyumu ve yüksek performansları başarının ana faktörlerinden birisi olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ozge-gurelin-yeni-dizisinin-kadrosu-bomba-gibi-adrenalin-patlamasina-hazir-olun/1336522