Sen de ayak sağlığını korumak isteyenlerdensen; ayak yapına yerinde bir parmak arası terlik alıp keyfine bakabilirsin.

Topukların, parmakların rahatça nefes almasına yardımcı parmak arası terlik modelleri, keza kadınlar hem de erkekler için fazla elverişli. Ara Sıra ev ortamında bazen araç kullanırken ara sıra de uzun yolculuklarda konforu tamamlayan bu ürünler baştan sona böylece çok kişi kendini kapalı ayakkabılara tarafından daha iyi hissedecek.

Parmak arası terlikler öyle çok kombine kadar tasarlanmış durumda. Kadınlar için topuklu ya da şıkır şıkır modeller, erkekler için cilt veya spor modeller reyonlarda yerini almakta. Hemen Şimdi sen de kendine kadar bir parmak arası terlik almadıysan burada sana söyleyeceklerimize kulak verebilirsin. Çünkü parmak arası terlik alırken bir takım detayları atlamak olmaz!

Her kombinde rahatça kullanabileceğin, hemen giyip çıkarabileceğin parmak arası terliklerin sana sağladığı faydaları daha önce duydun mu? Şortla, elbiseyle, jean ya da eşofmanla konforu tam on ikiden yakalamak istiyorsan sen de dolabında bir çift parmak arası terlik bulundurmayı unutma!

Neden Parmak Arası Terlik Kullanılır?

Parmak arası terlikleri dilekçe alanı kişiden kişiye kadar değişir. Bazen işyeri ortamında ara sıra de plaj ortamında gizli adımların atılması için tercih edilir. Üçgenin Taban Olmayan Kenarı baş parmağının ve ikinci parmağın arasında kalan ufak bir yardım baştan sona terliğin ayakta duruşu sağlama alınır. Bu terlik modelleri havaların ısınmasıyla beraber daha da gündeme gelir. Bilhassa de but hastalıklarını durdurmak adına kullanılır. çoğu kez terliyorum diyorsan, ayaklarının hava almasını istiyorsan parmak arası terlik kullanmaya başlayabilirsin. Uzun bir seyahat için hazırlık yapıyorsan, vasıta içinde kapalı ayakkabıyla bunalmak ve terlemek istemiyorsan gizli bir parmak arası terlik kullanabilirsin. Dilediğin ortamda ayaklarının konforunu sağlamak için parmak arası terlik kullanma imkanın olduğunu unutma.

Parmak Arası Terlikler Hangi Kombinlere Eşlik Eder?

 

Parmak arası terlik modelleri gün içinde çoğu farklı kıyafetle beraber kullanılabilir. Çoğunlukla cool modeller olduğu için resmi kıyafetlerle bir arada olmaz. Parmak arası terlik rahatlığın ve konforun bir simgesi olduğu için daha arkadaş canlısı ve günlük ortamlara hitap eder. Peki, sıcak günlerin vazgeçilmez terlik modellerinden biri olan parmak arası terlik hangi kombinlerde kendini gösterir? Acilen şöyle anlatalım:

Parmak arası terlik modellerine stil sahibi bir dokunuş katmak için bazen taş ve boncuklar eklenir. Bu modeller doğru jean veya gömlek şıklığı tamamlanır. Mantar topuklu parmak arası terlikler ise daha fazla erkeklerin şort ve eşofman kombinlerine eşlik eder. Ancak ara sıra bayan modelleri elbise şıklığı için de idealdir. Plaj ortamında rahatça kumda yürümek, suya girmek için parmak arası terlik kullanılır. Yaz tatilleri için önerilen parmak arası terlikler sportif giyimin birer parçası haline gelmiştir. Yüksek tabanlı, hasır ya da kalın topuklu parmak arası terlikler günlük kombinleri iyi şekilde tamamlar. Çiçekli elbiseler, renkli pantolonlar parmak arası terlikle kullanılır. Parmak arası terlikler konut içinde de kullanılmaktadır. Bilhassa de yazlık evlerde fazla dar şekilde giyilebilir. Halının olmadığı odalarda, pijama ve ev giyimle beraber konforlu adımlar atılmasına destek eder.

Parmak Arası Terlik Nasıl Temizlenir?

Kadın ve erkek parmak arası terlikleri süre içinde sık kullanıma yan nedenlerden nedeniyle kirlenecektir. Toz, toprak, kum derken terliğin renginde birazcık başkalaşım gözlemlenecek. Bu durumu hemencecik yok etmek ve terliğe yeni bir görünüş kazandırmak için temizleme tüyolarımızı uygulayabilirsin!

Parmak arası terliklerini temizlerken çamaşır makinesine atmaktan kaçınmalısın. Çamaşır makinesinde yıkanan parmak arası terliklerde gevşeme meydana gelebiliyor. Bu koşul da ayağından çıkmasına niçin olabiliyor. Terliklerin kirlendiğinde, bir kap içinde sıcak su ve temizlik maddesi köpürt. Bu suyun içine terliklerini bırak ve 2 saat değin terliklerin kalmasını sağla. Kirini suya bırakan terliklerini yumuşak bir süngerle fırçala ve durulama suyundan geçir. Arkasında en ince ayrıntısına kadar kuruması için balkonda serin bir yerde beklet. Böylece parmak arası terliklerine zarar vermeden temizlemiş olacaksın.

Parmak Arası Terlik Hangi Aylarda Giyilmeli?

 

Rahatına ve konforuna düşkün olanlar, parmak arası terliği her mevsim tercih edebilir. Çünkü bazen ayakların nefes alması ve açık kalması gerekir. Bilhassa de cilt kaynaklı hastalıklar söz konusuysa parmakların sıkça hava alması daha iyi olur. Fazla artı terleyen kişiler yaz aylarında mutlaka parmak arası terlik giymeli. Ayaklar terli kaldığında koku ve kaşıntı meydana geleceği için bu konuda tedbir almak gerekir.

Parmak arası terlik bayan kullanıcılar için her mevsim evde ya da dışında kullanıma uygundur. Ama fazla soğuk günlerde ve yağışlı günlerde bu terliğin kullanımı olası değildir. Çoğunlukla yaz günleri için tercih edilen parmak arası terlik erkek ve kadınlar için sıcak günlerin kurtarıcı eşyasıdır.

Parmak Arası Terlik Nasıl Seçilir?

Bayan ve erkekler kendileri için parmak arası terlik alışverişine çıktığında, terliklerde bulunması gereken bir takım özellikleri unutmamalıdır. Derhal nasıl bir terlik seçilmeli bu konuya değinelim:

Parmak arası terlikler, ortopedik yapıya sahip olursa daha uzun sürede en fazla konfor sağlar. Parmakların rahatça yerleşmesi için bulunan yastıklar, yürüyüş esnasında güven vermektedir. Eğer baş parmağı saran terlik modeli seçilmişse; baş parmağın içinde sıcacık etmesi önemli. Kızaran, sıkışan parmak gözlemlendiğinde öbür terliklerin incelenmesi daha sağlıklı olacak. Basit temizlenen parmak arası terlik alırsan dilediğin anda yıkayıp yeni görünüme kavuşturabilirsin. Tarzına uygun parmak arası terliği seçerken dolabındaki kıyafetlerle armoni içinde olmasına da dikkat etmelisin. Parmak arası topuklu terlik alırken de kendine tarafından topuk yüksekliğini belirleyebilirsin.

Parmak Arası Terlik Fiyatları Nedir?

Dünyaca meşhur markaların en seçkin modelleri parmak arası terlik alışverişinde karşına çıkabilir. Bu modeller ara sıra bütçene uygun bir şekilde etiketlenebilir. Eğer kaliteli ve uzun ömürlü bir parmak arası terlik edinmek istersen; ortopedik yapılı olanlara yönelebilirsin. Bir çift parmak arası terliğin son zamanlardaki aktüel ortalama fiyatı 400 TL oluyor. Bu rakam bazen daha da inerken ara sıra de bir nebze yükselebiliyor. Parmak arası terlikler kadınların ve erkeklerin dolaplarında yer almak için sabırsızlanıyor!

Parmak Arası Terlik Kullanmanın Avantajları

Terlik modelleri, kadınlara ve erkeklere hatta çocuklara defalarca gizli bir tatbik imkanı sunar. Terlikler iç mekanda veya dış mekanda hemencecik giyme şansı tanır. Araç kullanırken de uzun yol baştan başa ayakların terlemesini önler. Daha bunun gibi böylece fazla madde sıralanabilir terlik kullanımı üzerine. Fakat parmak arası terlik söz konusu ise kesinlikle avantajlarından söz etmek gerekir.

Bahçe, park, kum, toprak ve suyun olduğu ortamlarda ayakların rahat etmesi için parmak arası terlik kullanılabilir. Bu terlik modeli doğru, ayaklarını istediğin an yıkayıp temizleyebilirsin. Işyeri, ofis, ev gibi ortamlarda kesintisiz masa başındaysan parmak arası terlik sana gün boyu konfor sunacak. Kadın parmak arası terlik modelleri gün boyu evde ayakta duran ya da oradan oraya koşturan kadınlara hitap ediyor. sıkça araç kullanan biriysen sen de parmak arası terlik giyebilirsin. Terliğin ayaklarının terlemesini önleyerek böylece fazla hastalığa da engel olabilir. Erkek parmak arası terlik ve kadın terlik modelleri, her sezon konfor kazandırmak için reyonlarda seni bekliyor olacak! Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/parmak-arasi-terlikler-hangi-kombinlere-eslik-eder.html