Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu!

.com/Ayrıntı – Anıl Altan ile Pelin Akil dudak dudağa poz verdi! Kızları duruma anında müdahale etti.

Ekranların ve sosyal medyanın  meşhur çifti katıldıkları bir nikah davetinde romantik anlar yaşadılar ama ikilinin ikiz kızları Alin ve Lina çiftin fazla yakınlaşmasına izin vermedi.

2016 yılında düğün masasına oturan çift, mutlu evlilikleri ve ikiz kızlarıyla magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Bir düğüne katılan Anıl Altan ile Pelin Akil, dudak dudağa poz verdi.

Ünlü çiftin aşka geldiği anlara kızlarının verdiği tepki Pelin Akil’in instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu! 1

Pelin Akil davetten, önce yukarıdaki fotoğrafı paylaştı. Ancak ünlü oyuncu paylaşımına, “Büyük devlete ait görmek için sola kaydırabilirsiniz” yazmayı da dikkatsizlik etmedi.

Sonrasındaki resim ise görünmeyeni gözler önüne seriyordu neredeyse. Çiftin küçük kızları babasının elini çekerek annesiyle babasını ayırmaya çalışıyordu.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu! 2

Fotoğraflar meşhur çiftin hayranlarından binlerce açıklama aldı. “Kızlar her zaman babasına aşık olur” ve “Bu bir klasiktir” şeklinde böylece çok açıklama yapıldı.

Öte yana yakışıklı oyuncu Anıl Altan, yeni sinema filmi için yakında sete girecek. Yer aldığı projelerde adından laf ettiren ünlü oyuncu, Ceyda Ateş ile birlikte başrolde yer aldığı Son Dilek adlı sinema filminde bir bar sahibini canlandıracak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pelin-akil-ve-anil-altan-ciftinin-zor-anlari-sosyal-medyaya-damga-vurdu/1328623