Pelin Karahan’ın set yoğunluğunun yanında bir de evde ders yoğunluğu var!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, kocası Bedri Güntay ile katıldığı etkinlikte görüntülendi. Oyuncu, son dönemde birbirinden bambaşka projelerde yer almaya ve yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Yakında bir reklam filminin çekimlerinin olduğunu bildiren oyuncu, hem yaz aylarında Güven Bana isimli sinema filminde de yer alacak.

Gelecek hafta Bodrum’daki evlerine geçeceklerini anlatan oyuncu, çocuklarının okullarının bitmesinin arkasından tatil dönemine başlatıyor. Ali Demir ve Can Eyüp isimli iki oğlu bulunan Pelin Karahan, gelen güzel karneyi de sevindi.

Bedri Güntay, eşinin her akşam oğlu Ali Demir’e mektep çalışmalarında tezgâhtar olduğunu belirterek, meslek temposunun evde de ayrı şekilde devam ettiğini açıklama etti.

Pelin Karahan'ın set yoğunluğunun yanında bir de evde ders yoğunluğu var! 1

Pelin Karahan da keza yoğun set ortamı keza de evdeki görevlerinin zorluğuna rağmen üstesinden gelmeyi başarıyor.

Karahan, “Çocuklar okula gittiği için mutluyduk. Çocuklar da mutluydu. Okulu da çok sevdiği için. Fakat bu ödem olayı çok kuvvet. Onda zorlandım lakin bir şekilde yaptık ödevleri” açıklamasında bulundu.

Pelin Karahan, TRT1 ekranında iki sezon süren ve çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide yer aldı. Etkileyici bir hikayesi yer alan, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün benzer sıra buna direnmesini anlatan dizide oyuncuyu İnci karakterinde izlemişti. Pelin Akil, uzun bir aradan daha sonra bu üretim ile setlere dönmüş ve çok da başarılı bir performans ortaya koymuştu. Oyuncunun hayranları çoktan yeni sezonda yeni bir dizi bekliyor ama az önce net bir koşul yok.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pelin-karahanin-set-yogunlugunun-yaninda-bir-de-evde-ders-yogunlugu-var/1327926