Yazı Bodrum’da geçiren Pelin Karahan, pandemi sürecini değerlendirdi: Bu yaz çocuklarımızla çok hoş tatil yaptık, neşesini çıkardık. Tatili konutumuzda geçirdik, kafamız çok rahattı. Natürel ki tatilimizi daha kısıtlı alanda yaptık ama konutumuzda olduğumuz için rahat ve mutluyduk.



Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre "Yeni sezonda ekranlarda olacak mısınız?" sualine şöhretli oyuncu, "Çok fazla iş geliyor. Dijital ve televizyon için görüşüyorum. İkisi aynı anda olabilir. İyi kadro ve iş olduğu zaman ekranlarda oluyorum" cevabını verdi.

Kilodan dolayı rolden geri çevrilmediğini belirten Karahan, meslektaşı Hazal Kaya’nın, "Kilolu oyunculara başrol gelmiyor" açıklaması andırdırılınca, "Rol öyle bir şey değil, cılız veya kilolu değil. Başrolde erkek de olsa bayan da olsa, yakışıklı erkek ve hoş bayan görmek istiyorlar. Her rolün yeri ve zamanı var" biçiminde konuştu.

"MALİYETLER UÇMUŞ GİTMİŞ" 

Bir zaman konut arayan 36 yaşındaki oyuncu, "Bulduk ve taşındık. Avrupa Yakası'na geçecektik, çok istiyorduk ama yeniden Anadolu Yakası'nda kaldık. Annelerimiz o tarafta, çocukların mektebi o tarafta. Maliyetler uçmuş gitmiş. Bildiğimiz yerde kaldık" ifadelerini kullandı.

"Çocuklarınızı mektebe yolluyor musunuz?" sualine Karahan, "Bizim daha önceki bir anaokulu vardı, çocukların gittiği butik. Orayla devam etmelerine karar verdik. Çocuklar konutta çok zorlanıyor, bakalım daha butik olarak devam edecekler" cevabını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com