Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı Aşkın Kıyameti en çok izlenenler listesine hızlı giriş!

.com/Ayrıntı – Netflix’te ekrana gelen Aşkın Kıyameti isimli film izleyicilerden bir hayli tenkit alsa da en çok izlenen filmler listesine hızlı bir giriş yaptı. Film, özellikle Pınar Deniz hayranları kadar büyük alaka görüyor.

Hikayesi Yılmaz Erdoğan göre kaleme alınan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Aşkın Kıyameti isimli film başrollerinde üç iddialı ismi, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’yı bir araya getiriyor. Hilal Saral’ın yönettiği film 20 Haziran’da Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu.

Aşkın Kıyameti vizyona girdikten derhal sonradan özellikle Pınar Deniz hayranları tarafından izlendi. Ama film yoğun eleştirilere maruz kaldı. Ama görünüşe göre bu eleştirilere rağmen film epeyce artı izlendi. Netflix, 20-26 Haziran verilerine göre Aşkın Kıyameti, geçen hafta 5,920,000 saat izlenerek Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmleri listesine 5. basmakalıp girdi.

Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı Aşkın Kıyameti en çok izlenenler listesine hızlı giriş! 1

Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kızı canlandırıyor. Boran Kuzum da arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen ve burada Pınar Deniz’in canlandırdığı Lidya karakterine aşık olan bir gence yaşam veriyor. Çift aralarında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

Fakat film gösterime girdikten sonradan sosyal medyada ağır tenkit yağmuruna tutuldu. Filmde en çok Boran Kuzum’un oyunculuğu beğenilirken öykü ise çok anlamsız ve saçma bulundu. öte yandan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Aşkın Kıyameti’nde bazı şeyleri anlayamadıklarını dile getirdiler. Seyircinin kafasında filmin hikayesi ile ilgili de bazı soru işaretleri oluştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pinar-deniz-boran-kuzum-ve-yigit-kirazcinin-yer-aldigi-askin-kiyametinden-en-cok-izlenenler-listesine-hizli-giris/1328754