Pınar Deniz, çok merak edilen Disney Plus’ın Avcı dizisinin setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti

.com/Ayrıntı – 14 Haziran’da yayına başlayan Disney Plus platformunun üçüncü yerli dizisi Avcı’nın çekimlerine kısa bir vakit önce başlanmıştı. Kanal D’nin Adalet dizisindeki Ceylin karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, platformun anlaşma yaptığı oyuncular aralarında yer alıyor. Son dönemde çabuk çıkışıyla kariyerinde bir sıçrama daha yaşamış oyuncu, Yargı sezon finali yapar yapmaz yeni dizisinin çekimlerine başladı.

Pınar Deniz’in rol aldığı dizinin isminin Avcı olduğu bir süre önce platformun basın toplantısında duyurulmuştu. İlk yerli dizi Kaçış ve ardından Dünyayla Benim Aramda’dan sonra Disney Plus’ın çekimleri başlayan 3. dizisi olan Avcı için meraklar dorukta!

Pınar Deniz de birincil set gününden basın toplantısına bağlanarak fazla heyecanlı olduğunu belirtmişti. Yargı’da bir avukata hayat veren oyuncunun Avcı’da bir hızlı katili oynayacak olması ise izleyenleri çoktan heyecanlandırıyor.

Başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaştığı dizinin çekimleri sürerken oyuncunun setten yaptığı bazı paylaşımlar ise merakı daha da arttırmakta!

Pınar Deniz, çok merak edilen Disney Plus'ın Avcı dizisinin setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 1

Dizinin kamera arkası hazırlık sürecinden bazı paylaşımlar yapıyor oyuncu. Makyajı yapılırken çektiği bir pozuyla kamera arkasındaki ekiple bir anlarını paylaştı önce. daha sonra ise Tolga Tekin’in paylaştığı bir fotoğrafı kendi sayfasında yayınladı. Tolga Tekin’in “Şşşş çekim var” notuyla yayınladığı fotoğrafa kalp emojisi ekledi oyuncu. Soner Caner’in yönetmenliğini yaptığı dizide keza Ahmet Rıfat Şungar ve Şebnem Hassanisoughi de rol alıyor…

Pınar Deniz, çok merak edilen Disney Plus'ın Avcı dizisinin setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 2

Disney Plus’ın dizilerinin çekimlerini büyük bir gizlilikle sürdürdüğü biliniyor. Oyunculardan özellikle rol aldığı yapımlarla ilgili data vermemeleri isteniyor. Demet Özdemir de Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruları geçiştiriyor ve konuşmasının yasaklanmış olduğunu söylüyordu.

Genelde televizyonda yayınlanan dizilerin setlerinden oyuncular bol bol video ve fotoğraf paylaşımları yapıyorlar. Tüyo vermemeye uyarı ederek yaptıkları paylaşımlar, sosyal medyada takipçiler göre ilgiyle izleniyor… Ama Disney + platformu için çekilen dizilerin setinden pek paylaşım gelmiyor. Dolayısıyla Pınar Deniz’in tüyo vermeyen lakin yine de setten gelen paylaşımları takipçilerini sevindiren paylaşımlar oldu…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pinar-deniz-cok-merak-edilen-disney-plusin-avci-dizisinin-setinden-paylasimlariyla-dikkat-cekti/1327118