Meşhur oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Şimşek hakkındaki aşk dedikoduları doğrulanmıştı. Çift, geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava’da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelmişti.

“KEYFİMİZ FAZLA YERİNDE”

Heyecanlı oldukları görülen çiftten Yıldırım, “Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok uygun…” açıklamasını yaparken, Pınar Deniz ise, “Her şey güzel gidiyor” demişti.

İLK PAYLAŞIM

Çift, aşklarını acilen de sosyal medyaya taşıdı. Kaan Şimşek, sevgilisiyle birlikte verdiği bu pozu, “Fazla…” notuyla sosyal ağ hesabından yayınladı.

“ÇOK YÜREK”

Pınar Deniz de Şimşek ile bu siyah-beyaz fotoğrafını, “Fazla yürek…” ifadeleriyle Instagram’dan paylaştı. İkilinin gönderileri takipçileri kadar oldukça ilgi fark etti.

“KÖTÜ BİTEN İLİŞKİM OLMADI”

Öte Yandan Deniz, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, “Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel lakin biterken de hoş bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan fena biten bir ilişkim değil lakin üzülüyorsun yan. gerçi yaş ilerledikçe daha ağrısız bitiyor” demişti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/pinar-deniz-ile-kaan-yildirimdan-ask-paylasimi.html