Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –Son dönemin en popüler bayan oyuncularından biri olan Pınar Deniz,  Elle Dergisi’nin Ağustos ayı sayısı için nesnel karşısına geçti. Derginin yeni sayısının kapak yıldızı olan oyuncu, birbirinden çarpıcı pozlar  verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran ‘Hak’ dizisinde canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Pınar Deniz verdiği röportajda, akrep burcu olduğuna şive yaparak kendisiyle ilgili dostça açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu, “Akrep kadınıyım. En büyük tutkum bambaşka güzellikler bakmak. Yerimde sayamam” sözleriyle karakteriyle ilgili ipucu verdi.

Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!.. 1

Dergi için verdiği pozları sosyal medya hesabında da yayınlayan Pınar Deniz, “İki sene sonradan bir anda Paris’te sanat eğitimi alabilirim veya Afrika kıtasında hayvanlar üstüne araştırma yapabilirim”sözleriyle de uygun sayamayacağına dair örnekler verdi.

Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!.. 2

Bir vakit önce Disney Plus ile anlaşma yapan Pınar Deniz yazın da çalışıyor.  Disney Plus için Avcı dizisini çeken oyuncu sıkça karavandan paylaşımlarda bulunarak yazın da çalıştığına şive yapıyor. Yaz günlerinde hedeflemek zorunda kalsa da oyuncunun moralinin yüksek olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Oyuncunun yaz bitmeden Avcı dizisinin çekimlerini bitirmesi bekleniyor zira Ağustos ayında Yargı dizisi yeni sezon bölümleri için sete çıkacak. Çekimleri mahremiyet içinde sürdürülen Avcı’yla ilgili ise çok net bir data yok.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/pinar-deniz-tam-bir-akrep-burcu-kadini-oldugunu-soyledi/1331940