Antalya'da, bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Antalya Fashion Week 2022, muhteşem bir organizasyon ve davet ile yapıldı. 7 modacının katıldığı Fashion Week’te en çok beğeniyi İstanbul’dan katılan ünlü modacı Pınar Kerimoğlu topladı.

İZMİR İGFA- İlk defilesi ve Fashion Week organizasyonu için 2 ay boyunca tüm enerji ve birikimini ortaya koyan Modacı Pınar Kerimoğlu, bu defileye özel olarak tasarladığı 19 modelini 19 mankenle podyumda sergiledi. Defileye katılan konuklar tarafından büyük alkış toplayan Pınar Kerimoğlu’na finalde eşi Yücel Kerimoğlu podyuma çıkarak gül demeti verdi.

Modacının en çok ilgi çeken modellerinden “Rose Girl” adını verdiği ve 9 bin adet kırmızı gülden hazırladığı kostümü defilede en çok beğeni ve alkış toplayan modeli oldu.

Yine çok özel bir tasarım olan “İskambilden Gelinlik” ismini verdiği model için de çok özel bir çalışma yapan modacı bu tasarım için İstanbul’da semt semt kıraathanelerini dolaşarak 500 deste iskambil kağıdı topladı. Her gittiği kıraathaneden eski iskambil kağıtlarını alıp yenisini verdi. Bir başka özel tasarımı olan “Pipetli Kostüm” adını verdiği tasarım içinde 1750 adet pipet kullanıldı.