Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kütahya Porselen’in sahibi Nafi Güral’ın (76) oğlu Erkan Güral, amcası İsmet Güral (72) ait Güral Porselen yöneticilerine yönelik yaptığı paylaşımda mahsul, teknoloji ve projelerinin taklit ettiğini ileri sürdü.

“8 AYDIR KULLANDIĞIMIZ İSMİ DE Mİ TAKLİT EDERSİN”

Erkan Güral, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Ürünlerimizi taklit edersin, teknolojimizi taklit edersin, projelerimizi taklit edersin, yaptıklarımızı taklit edersin, fakat 8 aydır kullanmakta olduğumuz ismi de mi taklit edersin?

Laf konusu Güral Porselen ve aciz yöneticileri ise evet her şeyimizi taklit ederler! Yeni seramik fabrikası yatırımımızın başladığı 26 Ocak 2021 tarihinde yapmış olduğum basın toplantısında fabrikamızın isminin “29 Ekim” olacağını kamuoyu ile paylaşmıştım. O tarihteki gazetelerde bulunan bir kaç haberi aciziyetlerinin ispatı olarak sizlerle paylaşıyorum.

Çünkü duyuyorum fakat 7 sene önce inşaatına başlayıp hala bitiremedikleri, “sonsuz” fabrikanın ismini 29 Ekim olarak kullanmaya başlamışlar. Olsun, kullansınlar. Bize bakarak yapmaya çalışacakları daha fazla işimiz olacak. Biz yapacağız, iş bilmeyen taklitçiler yaptıklarımızı taklit edecekler.

Ama benim Güral Porselencilere bir tavsiyem olacak; bilsinler oysa taklit edilemeyen tek şey kalitedir ve kalitesine güvenenlerin tek işi daha iyisini üretmek ve başarmaktır. Biz başaracağız, onlar imrenerek seyredecekler."

Erkan Güral, paylaşımında, Güral Porselen Idare Heyeti Başkanı ve amcası olan İsmet Güral, Güral Porselen’in idare heyeti üyeleri Harika ve Ali Güral ile Güral Porselen’in Genel Müdürü Naci Pekcan’ı da etiketlemesi uyarı çekti.

“KÖTÜ KOMŞU İNSANI MÜLK SAHİBİ YAPAR”

Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral, Erkan Güral’ın paylaşımına, “Tavsiyeni de al, kendine sakla” diyerek şu cevabı verdi:

"Fena komşu, insanı ev sahibi yapar misali; Allah razı olsun, sayende şehrimiz Kütahya'mızı da asgari 10-11 fırınlık bir tane daha seramik fabrikası yatırımı sahibi yapıyorsun, nasipse hayırlısıyla bin birey 1’e 1 ve bilfiil nasiplenecek.

Soğuk Füzyon'u sen mi buldun oysa böylece böbürleniyorsun!? ‘Elon Musk’mısın ama seni imrenerek izleyelim!? Be kutsal, Nikola Tesla mısın oysa o senin olmayan hangi muhteşem teknolojini kullanalım!? MRNA teknolojisini sen mi buldun ama başarını izleyelim!

Tarih: 25 Kasım 2012: Yer Galibiyet Havaalanı: Devlet büyüğümüz huzurunda iken bile kuytu durmayıp amcan olan biricik babama amca yerine ‘Bu beyfendi’ diye hitap etken, devlet büyüğümüzün de dikkatini çekip seni uyarması (Nasıl konuşuyorsun dikkat et o senin amcan, baba yarın demesi) yetmiyormuş gibi üstelik üstüne tuzu biberi olan ‘Hacca’ gittik beraber ‘Maalesef’ deyip devlet büyüğümüzü kızdırıp, yüce orta fırça yemen yetmemiş gibi yıl 2021'de bile vefasızlığının had safhasını yaşayıp şimdiki servetini yapmana muavin olan 3 esas kişiden birisi olan amcanı Instegram üzerinden sözde ‘Aciz yönetici’ sıfatıyla etiketleme terbiyesizliği yapıyorsun ya takdir bunları okuyanların.

Allah, gösterir de nasip olursa; zamanı ve yeri geldiğinde de delikanlı şekilde anlatırız o meşhur ‘7’ senenin ve de evveliyatının özetini Allah'ın izniyle evvel Allah. Cenab-ı Yargı, herkesin de rızkını verir. Gizli ol. Motivasyon aktörümüzü yaptığın için de bu konuda Allah tekrardan razı olsun” paylaşımını yaptı.

YEĞENLER ALİ VE ERKAN GÜRAL

Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Idare Heyeti Başkanı, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Porselen’in sahibi Nafi Güral’ın oğlu.

Ali Güral ise, Güral Porselen Idare Heyeti üyesi, Güral Porselen’in sahibi İsmet Güral’ın oğlu. Ali Güral, Kütahya birinci OSB’de bin kişinin istihdam edileceği bir seramik fabrikası kurma çalışmalarının devam ettiğini ve sene sonuna dürüst hizmete açmayı planladıklarını dile getirmişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/porselen-devleri-ali-gural-ve-erkan-gural-instagramda-birbirlerine-girdi-haberi-538210