‘Değişik temennilere girme’

İngiltere Veliaht Prensi Charles ile Leydi Diana 1981’de evlendi. İki oğlu olan çift Charles’ın daha önceki sevgilisi Camilla Parker ile ilişkisini devam ettirmesi sebebiyle 1992’de böldü. Diana ve sevgilisi Dodi el-Fayed 1997’de trafik kazasına can verdi. Charles ile Parker ise 2005’de evlendi. İngiliz ITV’de yayımlanan yeni evraksalda konuşan, Diana’nın danışmanı ve krallık astroloğu Penny Thorton sansasyonel bir iddiada bulundu. Thorton’a göre, Charles, Diana’ya düğünlerinden dün “Hiçbir temenniye girme, ben seni hiç hoşlanmıyorum” dedi.

‘Hıyanet hiddetli biri yaptı’

Thorton, Diana’nın bunu dinleyince mahvolduğunu, düğününe gitmek istemediğini anlattı. Aynı evraksalda konuşan Diana’nın dostu James Colthurst de şunları söyledi: “Diana, Charles’ın hıyaneti suratından hiddetli biri oldu. Hatta çevresine tenis raketi ve eşi şeylerle vurmak istedi. Ben de ona ‘Çıbanı yerinden sökmenin başka yolları olmalı’ dedim.”

Evraksala göre, Diana son senelerinde krallık tarafından konuşmasının yasaklanmasından da korktu. Bu sebeple medyaya daha sarih bilgi verdi ve Charles’ın 71 hıyanetini hedefleyerek “Konutluluğumuzda üç bireydik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com