Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine kadar Prens Harry, öfke kontrolü için nasıl terapi arayışına girdiğini katıldığı podcast programında anlattı. 38 yaşındaki Sussex Dükü, bir 'firmanın' parçası olmanın getirdiği kısıtlamalara ve aynı zamanda gelen mecburi medya odağına dönüşmelerine emrindeki öfkeyi bastırdığını söyledi.

Armchair Expert adlı podcast programında Dax Shepard’da konuşan Harry, yardıma doğrusu ihtiyacı olduğunu eşi Meghan ile konuştuğunda ayrım ettiğini belirtti.

hemen eşi Meghan ile birlikte Santa Barbara’da yaşamış Harry, "Bir Kraliyet Ailesi üyesi olarak kendimi tamamen çaresiz hissettiğim üç büyük zaman vardı, birincisi arabanın arkasından annem paparazziler kadar kovalanan bir çocukken, üçüncü Afganistan'da apache helikopterdeyken ve üçüncüsü karımla birlikte terapi hakkında konuştuğumuz zamandı” dedi.

Harry podcastte yaşadıklarını şöyle anlattı:

“20’li yaşlarımın başında bu işi istemiyordum, orada olmak, bütün bunları gerçekleştirmek istemiyordum. Anneme ne olduğuna bir bakın, böyle bir şeyin yeniden olabileceğini bildiğimden bir karım ve bir ailem nasıl olur diye düşünüyordum. Perdenin arkasını gördüm, bu operasyonun nasıl yürüdüğünü ve nasıl çalıştığını gördüm, bunun bir parçası olmak istemiyorum. Daha Sonra terapi yapmaya başladığımda aniden ayrım ettim. 'Ayrıcalık bir konumdasın, şikayet etmeyi bırak ya da öbür bir şey istiyormuş gibi davran, bir ayrım yarat' dedim kendime.”

Harry hem bir süpermarkette eşi Meghan ile tanıştığını ve Kraliyet Ailesi üyesi olarak geçirdiği hayatını "The Truman Show" filmi ile karşılaştırdığını açıkladı.

Harry ve Meghan, geçen yıl kraliyet ailesinden ayrılarak acilen iki yaşında olan oğulları Archie ile Kaliforniya'ya taşındılar.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/prens-harrynin-buyuk-caresizligi-haberi-532648