Ağustos ayında 7 bin 500 lira promosyon ile bankalar arasında emekliye promosyon yarışı başlatan Akbank, bu kez aldığı bir karar ile emeklilerin gündeminde.

Bankanın devreye soktuğu bu uygulama bilhassa ATM kullanamayan ihtiyar emeklilerin tepkisine neden oldu. Her şeye rağmen gişeden emekli maaşını çekmek isteyenler ise farklı bir alıcı temsilcisini ikna edip, sıra edinmek zorunda.

50 BİN LİRA SINIRI

Paramedya’nın haberine tarafından banka, 50 bin liranın altınında çekilecek paralar için gişeden hizmet vermeyecek. 49.999 liraya değin olan para çekme işlemi yalnızca ATM makinalarından yapılacak.

 

Son promosyon kampanyası ile takriben 500 bine yakın emekli tip edinen Akbank’ın bu uygulamasından en fazla yaşlı emeklilerin mağdur olduğu belirtiliyor.

Akbank yetkilileri ise laf konusu uygulamanın sadece emekliler için yok öteki müşteriler içinde geçerli olduğunu söylüyorlar. Ancak bankanın bu uygulaması en fazla emeklileri mağdur ediyor.

ATM’den para çekemeyen emekliler ile banka görevlileri aralarında zaman zaman kavga çıktığı belirtiliyor. Maaşını Akbank’a içeren emekliler bankanın bu uygulamasının kendilerini mağdur ettiğini belirterek son vermesini istiyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/promosyon-rekoru-kiran-akbanktan-emekliyi-uzecek-haber.html