Rabia Soytürk’ün pembe şıklığı! Oyuncu göz kamaştırdı!..

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma –Star TV’de yaz dizisi ile başlayan Duy Beni ile kariyerinde sıçrama yaşayan genç oyuncu Rabia Öztürk’ün keyfi yerinde.

Şöhretin tadını çıkaran oyuncu, sıkça sosyal ağ paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Diziden sonra instagram hesabındaki takipçi sayısını da artıran Rabia Soytürk, son pozlarıyla gündem oldu..

Güzel oyuncunun “Pembelendik” notunu düştüğü paylaşımları kısa sürede çok sayıda alkış ve açıklama aldı. Pembe, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştıran güzel oyuncu hayranlarını mest etti.

Duy Beni’de canlandırdığı ‘Ekim’ karakteri ile kısa sürede dikkatleri üstüne çeken oyuncunun ayakkabısına kadar pembe olan kombinine hayranları kadar,  “Pembe çok yakışmış” ve “Çiçeğim” gibi beş binden fazla yorum yapıldı.

Güzel oyuncu bununla beraber, Duy Beni dizisindeki partneri Caner Topçu ile yakaladığı uyumla da adından laf ettiriyor. Instagram’da 2.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun her yeni postu kısa sürede binlerce beğeni ve açıklama alıyor.

Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, sosyal medyada, #RabiaSoytürk etiketi ile gündeme geliyor ve çok konuşuluyor. Oyuncuya olan hayranlık giderek büyüyor! Sosyal medyada oyuncuyla ilgili yapılan yorumlar, övgüler ve beğeni batmış mesajlar da uyarı çekiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/rabia-soyturkun-pembe-sikligi-oyuncu-goz-kamastirdi/1336538