Lafçı Gazetesi'nden Can Özçelik'in haberine göre İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada taraf avukatları hazır bulundu. Savcılık mütalaasında yer alan iddialara göre, radyocu Cem Arslan’ın takıntılı hayranı, Arslan’a yakın olduğunu düşündüğü bayanlara bıçakla saldırıp bir kadının da suratına kezzap atmıştı.

Savcılık mütalaasında yer alan bir değişik iddiaya göre ise Semiha Müge A., Cem Arslan ile aynı dükkanında çalıştığını varsaydığı Çiğdem Öner’in arttan kerelerce defa bıçaklamıştı.

Semiha Müge A.’nın “isteyerek öldürmeye girişim” kabahatinden hapsedilme arzıyla hakkında kamu davası açıldı. Duruşma kurulu, maznun Semiha Müge A.’nın us balansının yerinde olmaması nedeniyle “ceza verilmesine yer olmadığına” hükmetti ve maznunun yüksek güvenlikli sıhhat müesseselerinde rehabilitasyon altına alınmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Beyoğlu’nda takıntılı olduğu iddia edilen hayranı Semiha Müge A. tarafından sırtından bıçaklanan radyocu Cem Arslan, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

"20.00’de yayınım bitti. Bizim asistan çocuklarla Taksim’e doğru yürüyordum. Buraya geldiğimde bir el omzumdan dürtüyor varsaydım. Arkamı döndüm. Bu birey elinde bıçakla bana ‘Geber’ diyerek darbeler atmaya çalışıyordu. O sırada ben bıçağı elinden aldım ve kendisini yere yatırdım. Çocuklara ‘Tutun, kaçmasın hemen de polisi arayın’ dedim.

2009’dan beri biz bununla uğraşıyoruz. Cüneyt Özdemir’in asistanı Aslı Hanım’ı da bıçakladı ve öğreniyorsunuz ki vefattan döndü.

Benimle bir ilişkisi olduğu, çocuğu olduğu, konutlu olduğumuz gibi bir öyküsü var kafasında.

Bizim BEST FM’deki bayanları da bu ilişkinin arasına giriyor bahanesiyle aralıksız bıçakla saldırdı."

Kaynak: www.sacitaslan.com