Ezhel ile seslendirdiği "Avuç Içi" şarkısıyla dikkat çeken Murda, sosyal ağ sayfasından yaptığı bir paylaşımla sevenlerini yasa boğdu. 

Murda’nın 20 Nisan tarihinde dünyaya gelen kızı hayatını kaybetti. Ünlü isim üzücü haberi şu satırlarla duyurdu, “Nerden başlayıp ne diyeceğimi gerçekte bilmiyorum. Hoş kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Sebebini ve anlamını bilmiyorum daha lakin Allah'ımın çağrıda bulunmak ama sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı.

Üzgünüm kızım. Fazla üzgünüm. Kalbim ve ruhum ağlıyor her gün. Son nefesini yanımızda verdin, rahatlık içinde gittin ve gidişinle benden de bir tutam götürdüm yanına.

Benim için senden önceki hayatım vardı ve şimdi sensiz senden sonraki yaşam başladı. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yaşam nasıl devam etmeli acilen? Seni öptüm ve kokladım ama yetmedi kızım. Çok özlüyoruz seni. Şu an bundan öte kelime bulamıyorum. Her şey çok seri oldu ve bitti. Bildiğim tek şey sen daima benimlesin. Kalbimdesin. Aklımdasın. Ruhumdasın. Sen benim dünya güzeli melek kızımsın. Annesinin ve Babasının elması, ablasının koruyucu meleği.

Seni çok özlüyoruz ve çoktan çok seviyoruz. Huzur içinde dinlen kızım.”

SacitAslan.com olarak Ülkü bebeğe Allah'tan rahmet dilerken Murda ve üzüntülü ailesine de taziye dileriz...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/rapci-murdanin-13-gun-once-dogan-bebegi-vefat-etti-haberi-532145