Reha Özcan yine herkesi şaşkına çevirecek yine bambaşka bir karakterle geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Oyuncu Gonca Vuslateri’nin reel bir hikâyeden yola çıkılarak senaryosunu yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin kadrosunda yer alan isimler aralarında Reha Özcan da bulunuyor. Kubilay Aka ile Sinem Ünsal ikilisini başrolde buluşturan filmde; Büşra Pekin, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Müge Boz, Şükran Ovalı, Yiğit Özşener ve Beren Gözyıldız gibi manâlı oyuncular bir araya geldi.

Okuma provası yapılan ve yakında sete çıkması beklenen film projesinde Reha Özcan’ı yine çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz. Bizim Öykü dizisindeki Fikri karakterini hala unutmayanlar, Reha Özcan’ın öbür karakterlerde ne değin başarılı olduğunu iyi biliyor.

Mucize Doktor dizisinde da hekim Adil karakterinde yine fazla başarılı bir iş çıkartan oyuncu, Şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde ise aile babası Vefalı karakteri ile yeniden fazla öbür bir portre çizmişti.

Reha Özcan yine herkesi şaşkına çevirecek yine bambaşka bir karakterle geliyor! 1

Reha Özcan, ayrı karakterleri canlandırmayı çok sevdiğini ve yeni film projesinde de yine fazla öbür bir rolde yer alacağını açıkladı. Oyuncu, “Değişik bir karakterde göreceksiniz. Ayrıca yaş olarak ayrıca söylev olarak farklı bir şahsiyet olacak. Zaten akışkan rolleri oynamayı seviyorum” dedi.

Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali yapmasının ardındaki tatilde sakatlık geçiren oyuncu, bir zaman çare sürecinden geçmişti. Köpeklerin bulunduğu alandan kaçarken sakatlık geçirdiğini anlatan oyuncu, derhal iyi olduğunu ve sezona da bomba gibi başlayacağını açıkladı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/reha-ozcan-yine-herkesi-saskina-cevirecek-yine-bambaska-bir-karakterle-geliyor/1333259