Reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan Gizli Saklı dizisine yeni oyuncu dopingi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Fox TV’nin yaz dizisi Dar Saklı, üç bölümü geride bıraktı bile. İzleyici kadar sevilen ama reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim eklendi.

Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Bağımsızlık Sarı’nın paylaştığı Rahat Saklı, rakiplerinden ayrı olarak bir polisiye komedi. Dizi üç hafta önce ekrana gelmeye başladı. Oysa reytinglerde bir türlü istenilen rakamlara ulaşamadı. 22 Haziran’da üçüncü bölümü yayınlanan dizinin, tüm izleyicilerde dördüncü sırada olması iyi bir gösterge olsa da AB’de 6. ve ABC1’de ise 5. olduğu görülüyor.

Reytinglerde yükselmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Genç oyuncu Sinem Akyol, Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Sinem Akyol, dizide Tardu Flordun’un canlandırdığı Tarık karakterinin İngiltere’den gelen kızı Zeynep’i canlandıracak.

Reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan Gizli Saklı dizisine yeni oyuncu dopingi! 1

Sinem Akyol oyunculuğun yanı sıra kamera ardındaki da atama bölge bir ad. Daha önce bir takım dizilerde yönetmen yardımcısı olarak çalışan Akyol daha önce Tekrar Sen, Afili Aşk ve Maraşlı dizilerinde rol almıştı. Sinem Akyol, Maraşlı dizisinde Hilal karakterini canlandırmıştı.

Sosyal medya kullanıcılarının yaptıkları ilk yorumlarda Sıcacık Gizli dizisinin eğlenceli hikayesi ile yaz döneminin izlenebilecek yapımlarından birisi olacağı sonucu çıktı. Birçok izleyici diziyle ilgili olumlu yorumlarda bulundu. Sinem Ünsal ve Halit Özgürlük Sarı ikilisi, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

İki genç oyuncunun başarılı uyumu ekrana yansırken, kimi izleyiciler her ikisinin de gayet iyi şekilde rollerini yaptıklarını düşünüyor. Oysa bir takım izleyiciler var fakat, ya Sinem Ünsal veya Halit Özgürlük Sarı’nın yeterince iyi olmadığı düşüncesine sahip.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/reytinglerde-beklenen-cikisi-yapamayan-gizli-sakli-dizisine-yeni-oyuncu-dopingi/1328658