Reytinglerde zirveyi bırakmayan Üç Kız Kardeş’in set tarihi belli oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Geçtiğimiz kış sezonunda Kanal D’de ekrana gelmeye başlayan ve İclal Okumuş’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümler için sezona çıkacağı tarih belli oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı performansı ile ikinci sezonda da tekrar milyonları etkilemesi bekleniyor. Zinde bir hikayeye ve son derece başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin ikinci sezonda da yayınına başarıyla devam edeceği tahmin ediliyor.

Şubat ayında yayınlanmaya başlayan ve ekrana geldiği birincil günden itibaren hızlı bir yükseliş grafiği göstererek reytinglerin zirvesine yerleşen Üç Kız Kardeş dizisi benzer akşam ATV’de yayınlanan Epope’ı birinciliğinden etmişti. İzleyiciler tarafından büyük alaka görebilen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon için 28 Ağustos’ta sete çıkacağı öğrenildi. Yeni sezonun eylül ayı ortasında başlaması bekleniyor.

Reytinglerde zirveyi bırakmayan Üç Kız Kardeş’in set tarihi belli oldu! 1

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydınlatılmış’ın benzer isimli romanından uyarlandı. Dizide, Nesrin karakteri ile yer alan İclal Açık Fikirli’ın senaryoya yaptığı katkıların da dizinin başarısında etkili olduğu değerlendirmeleri yapılıyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, üç kız kardeş olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Dizinin yeni döneminde yeni karakterler ve yeni meşhur isimler de göreceğiz. Bu konuda henüz devlete ait bir bildiri olmasa da bir takım isimler üzerinden görüşmeler yapıldığı kulislere yansıdı. Kardeşlerim dizisinde Kaan olarak izlediğimiz Eren Ören’in de Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda hikayeyi karıştıracak olan Mustafa karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu için beklentiler çok yükseldi. Hikayenin gelişimi içinde başka karakterlerin de diziye dahil olması ve hikayenin çok daha enerjik bir şekilde izleyicileri kendisine çekmesi bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/reytinglerde-zirveyi-birakmayan-uc-kiz-kardesin-set-tarihi-belli-oldu/1333413