Reytingten sonra sosyal medya rekoru! Yalı Çapkını dizisi, Youtube trendlerindeki başarısıyla gıpta ettiriyor!

TelevizyonGazetesi.com/Detaylar – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, 4. bölümüyle de reytingin zirvesine çıkmayı başardı! 2. bölümden itibaren büyük bir çıkış yakalayan Yalı Çapkını, giderek ekranın fenomen yapımlarından olmaya başladı!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Yalı Çapkını dizisi, Gaziantep’te başlayıp İstanbul’da sürekli hikayesi ile beğeni ile izlenmekte. Birbirlerini hiç tanımayan iki genç insanın, ailelerinin zoruyla evlenmeleri ve ardından zengin bir aileye gelin dışarı giden Seyran ile Ferit’in yaşadıkları, izleyenlerin de beğenisini kazanan bir hikayeye dönüştü.

Başlangıçta eleştiriler alsa da başrolde yer alan iki genç oyuncunun karşılıklı sahnelerindeki doğal ve dostça halleri, hikayenini ayrı gelişmesiyle izleyicinin Yalı Çapkını dizisine olan ilgisi de arttı.

Üç kategoride de birinci olması, Yalı Çapkını dizisinin büyük başarısı. Dizi, aynı başarıyı sosyal medyada da sürdürmekte. Kimi dizilerin reyting birinciliklerine karşın, sosyal medyada fazla artı etkili olmaması dikkatleri çekiyor zaman zaman. Oysa Yalı Çapkını dizisi, bu durumun haricen bir yol izliyor.

4. bölümün yayını ardından ortaya çıkan sonuçlar da yüzleri güldürüyor! Yalı Çapkını dizisi, 4. bölümüyle Youtube trendlerinde 1. sıraya oturdu! Dizinin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen bölümünün 6 milyonu geçen izlenmeye ulaşmış olması büyük başarı!

Dizinin yayınlandığı gün sosyal medyada konuşulma oranlarındaki doruk de büyük dikkat çekmişti. Rakibi olan dizileri daima katlayarak binlerce paylaşımla öne çıkan Yalı Çapkını, sezona en çabuk giriş yapan ve çabuk ilerleyen bir dizi olarak dikkatleri çekiyor…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/reytingten-sonra-sosyal-medya-rekoru-yali-capkini-dizisi-youtube-trendlerindeki-basarisiyla-gipta-ettiriyor/1340067