KABAHAT İMPARATORLUĞU



Netflix'in gizem, macera ve aksiyon türündeki Suburra dizisi, Carlo Bonini ve Giancarlo de Cataldo'nun romanından uyarlandı. İtalyan yapımı Suburra dizisi, Roma sokaklarına hükmeden mafya ailelerinin, politikacılar ve Vatikan arasındaki karanlık ilişkilerine odaklanıyor. 2015 yılında vizyona giren Suburra filminin büyük galibiyet elde etmesi üstüne, yapımcılar kolları sıvadı ve daha geniş bir hikayeye yer veren versiyonuyla Netflix'in ilk orjinal İtalyan dizisi olarak uyarlandı.

Dizi boyunca; Roma'nın sokaklarından, banliyölerindeki yaşam alanlarına ve Vatikan'ın kardinallerine değin onlarca bambaşka yere seyahat ediyor ve karakterlerin coşku dolu maceralarına soluksuz bir şekilde şahit oluyorsunuz. Her bölümünde toprak ve zor olmak üzerine mükemmel bir yaşam savaşı verilen Suburra'da, olağanüstü bir karanlık atmosfer ve gizem sizi bekliyor.

DİZİNİN KONUSU

İtalya'nın büyük mafya ailelerinden Adami'lerin oğlu Aureliano, bir öteki aile Anacleti'lerden 'Spadino' lakabıyla anılan Alberto'yla arkadaşlık kurarak müttefik olur ve yanlarına Gabriele'i de alarak başa geçmeyi amaçlar. Ancak Roma sokaklarına hükmeden Samurai adlı lider, hükümdarlığını bu üç gence bırakmaya hiçte niyetli değildir.

Dizinin oyuncuları arasında; Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Filippo Nigro, Carlotta Antonelli, Paola Sotgiu ve Francesco Acquaroli bulunuyor.

Dizinin yaratıcıları; Barbara Petronio, Ezio Abbate, Fabrizio Bettelli, Daniele Cesarano ve Nicola Guaglianone.

ROMA'NIN HÜKÜMDARI

İhanet, gizemli cinayetler ve sarsıcı aşkların buluştuğu 3 sezondan oluşan macera dizisi Suburra, sizi aksiyonuyla içerisine çekecek ve soluksuz bırakacak bir Netflix yapımı. Roma'nın sokak çeteleri arasında gerilim doymuş bir savaşın hüküm sürdüğü dizide, İtalya'nın politikacıları ve Vatikan Kardinallerinin de dahil olduğu ölümcül bir savaş anlatılıyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

Kaynak: www.sacitaslan.com