Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Saba Tümer ekran geçmişi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönem kendine bile sıkıcı gelmeye başladığını belirten Tümer “birebir konuşmalardan ve röportajlardan sıkıldığım için ‘Oyuna Geldik’ programına başladım. Zaten aynı soruları sormaktan sıkıldığım için bunu tercih etmiştim ama bir de baktım ki burada da soruyorum” dedi. CNN Türk’de Erdoğan Aktaş’ın bir devrim yaptığını belirten Saba Tümer şöyle devam etti “Bir gün Erdoğan Bey’e kahve içmeye gitmiştim. İstediğim saatte program yapmanın zorluğunu biliyordum çünkü o kuşakta reklam alınmıyordu. Erdoğan Bey bu kuşağa reklam açtırınca program yapmaya başladım. Benim ardımdan bir çok insan program yapmaya başladı. Bir çok kişi ekmek yedi.” Kul plan yapar Allah gülermiş diyerek hayal kurmayı sevmediğini belirten ünlü sunucu bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyduğunu da söyledi. 

BİR ÖĞÜNDE 12 LAHMACUN
Verdiği kilolarla gündem olan oyuncu Ümit Erdim eskiden bir oturuşta 12 adet lahmacun yediğini söyledi. Erdim “verdiğim kilolar yüzünden oyun skalam değişti. İş görüşmelerinde böye beklemiyorduk sizi diyenler olmasına rağmen artık herkes yeni halimi kabullendi” dedi. 

KOCAM BENİ KISKANMAYA BAŞLADI
Programın diğer konuğu Çiçek Dilligil ise kocasının artık kendini kıskandığını belirterek bunda en büyük payın mide küçültme ameliyatı sayesinde verdiği kilolar olduğunu söyledi. Eşi Bora Öztoprak’la birlikte hala ilk gün heyecanı yaşadığını belirten Dilligil şunları söyledi; “benim üç tane doğum günüm var. Evlendiğim gün, çocuğumun olduğu gün ve mide küçültme ameliyatı geçirdiğim gün. Eşimle aynı heyecanı hala yaşamamızın en büyük nedeni birbirimize gösterdiğimiz özen.”