Küresel finans alanında dünyanın en kayda değer platformları arasında yer alan Institutional Investor, düzenlediği ‘Yatırımcı İlişkileri Anketi‘ kapsamında bölgelerinin ve ülkelerinin en iyi performans belirten analistlerini (sell-side), CEO’larını, CFO’larını, yatırımcı ilişkileri profesyonellerini ve yatırımcı ilişkileri programlarını ödüllendirdi.

Büyük ödülün de sahibi oldu

En İyi Idare Heyeti”, “En İyi CEO”, “En İyi CFO”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Profesyoneli”, “En İyi Analist / Yatırımcı Etkinliği” ve “En İyi ÇSY” kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi olan Sabancı Holding, Yatırımcı İlişkileri ekibinin başarılı çalışmaları neticesinde, 29 ülkedeki 250’nin üstünde şirket arasında EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinin “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi” büyük ödülüne de değerinde görüldü.

Sabancı Holding Yatırımcı İlişkileri ekibi, geçen sene da benzer platformda Mali Kurumlar kategorisinde, dört farklı kategoride birincilik almıştı.

Yöneticiler ve Yatırımcı İlişkileri ile ilgili değerleme, analistler (sell-side) ve fon yöneticileri (buy-side) tarafından gerçekleştirilmektedir.

Hisse Ayrıntısıyla Uğraşma

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sabanci-holding-yatirimci-iliskilerinde-9-odule-layik-goruldu.html