Demet Akalın’ın dün sunuculuğunu yaptığı programda tam kapanma öncesi Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yazlık yerlere dışarı giden vatandaşlar hakkındaki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Meşhur şarkıcı, “2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse ‘Param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” diye konuştu.

“FATURALARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN ARABAMI SATTIM!”

Akalın’ın açıklamasına meslektaşı Rober Hatemo’dan da yanıt geldi. Hatemo, “Yani ‘Susayım’ diyorum lakin bir yere değin… dahası emir kipiyle tümce kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV’leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!” ifadelerini kullandı.

“EVDE OTURANLARI KASTETMEDİM”

Akalın, sözlerine gelen tepkiler üzerine, “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları katiyen kastetmedim lakin kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim” dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sacma-sozleri-tepki-ceken-demet-akalin-ozur-diledi-haberi-532052