Sadakatsiz dizisi biten Cansu Dere mesleğiyle ilgili büyük itirafta bulundu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar -Yer aldığı etkin projelerden nedeniyle keza Türkiye’de keza de yurt dışında öyle fazla hayranı yer alan ünlü oyuncu Cansu Akarsu, Kanal D ekranlarında iki sezon boyunca yayınlanan Vefasız dizisinin finalinin ardından bir süredir dinleniyor. Önümüzdeki projesini  Disney Plus için çekecek olan oyuncu, Vogue Dergisi’nin yeni sayısına meslek  ve özel yaşantısıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Mesleğinin zorluklarından laf eden Cansu Dere, dayanamadığı tek şeyin uykusuzluk olduğunu belirterek; “Alışılagelmiş bir tempoda çalışmıyoruz biz. Haftanın beş günü setteyiz, günde 12 saat. Uzun bir zaman bunu yapınca zeka olarak dengeni yitirecek gibi oluyorsun. Bir tek uykusuzluğa dayanamıyorum. Çocukluğumdan beri böyleyim. Gece uykusu benim için gerekli bir ihtiyaç. Bu yüzden beni en çok zorlayan gece çalışması” şeklinde konuştu.

Sadakatsiz dizisi biten Cansu Dere mesleğiyle ilgili büyük itirafta bulundu! 1

2 sezon boyuncu Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterine yaşam veren oyuncu,  “İnsanın biraz kendini bulması gerekiyor. Kendimi özledim. Ekranda sürekli aynı insanları görünce sıkılıyorum. Bazen kendi oynadığım karakterden bile sıkılıyorum”  dedi.

Fiziksel görünüşüyle ilgili hiçbir eleştiriye kulak asmadığına uyarı çeken oyuncu, “Herkesin beğenisini kazanayım diye bir arzum değil. 17 yaşımdan beri birilerinin beğenisini ve eleştirisini alarak büyüdüm. Sosyal medyadaki yorumlar katiyen üzülmeme neden olamaz” ifadelerini kullandı.

Hayvan sevgisiyle de aşina Cansu Nehir, kedilerinin kendine iyi geldiğini ise şu sözlerle açıklama etti; “Kedilerim bende biriken o manasız enerjiyi alıyor. Hayvanların olmadığı bir dünya hayal edemiyorum. Sadece insanların yaşadığını düşünsenize ne korkunç! İşte o zaman tam cehennem!”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sadakatsiz-dizisi-biten-cansu-dere-meslegiyle-ilgili-buyuk-itirafta-bulundu/1336410