Sadakatsiz dizisindeki başarısından sonra Tarık Emir Tekin için Zengin Kız bir ilkle geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcularından Metin Tekin’in oğlu Tarık Dikte Tekin, annesini izinden gidiyor. Oyunculuk konusunda başarılı bir çıkış yaptığı Vefasız dizisi ile uzun vakit gündemde kalan Tarık Dikte Tekin, Selçuk karakteri ile herkesi şaşırtmayı başardı.

Psikopatlık derecesindeki Selçuk karakterinin öykü içindeki dönüşümünü de fazla başarılı şekilde yansıtan Tarık Dikte Tekin, kendisinden beklenin de üstüne meydana çıkan bir performans ortaya koyunca yapımcılar tarafında daha da özenle peşine düşüp takip edilen genç isimlerden birisi oldu.

Vefasız dizisinin finalinden derhal önce hikayeden ayrılarak askerlik görevini bedelli olarak yapan Tarık Dikte Tekin, yeni sezon için de yeni dizi anlaşması ile dikkatleri bir kere daha üzerine çekti.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Varlıklı Kız isimli diziye katılan oyuncu, bu sefer başrolde yer alacak. Medyapım tarafından yeni sezonun en etkili projelerinden birisi olarak gösterilen Varlıklı Kız, Fox TV ekranında yayınlanacak.

Alina Boz’un bayan başrol olduğu dizide keza Tarık Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ile Baran Bölükbaşı da çok etkili karakterler ile hikayenin belli başlı kadrosunda yer alıyor. Diziye tecrübeli isimlerden Nazan Kesal’in de katılmış olması, hikayeye bambaşka bir güç katacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardındaki Oğlum dizisiyle yeniden hayranlarını etkilemeyi başaran Nazan Kesal, Varlıklı Kız dizisiyle yine gençlere tecrübelerini aktarmayı sürdürecek.

Sadakatsiz dizisindeki başarısından sonra Tarık Emir Tekin için Zengin Kız bir ilkle geliyor! 1

Uzun senelerdir gündemden düşmeyen Alina Boz’un kadın başrol olduğu Zengin Kız dizisinde Tarık Emir Tekin’den beklentiler de oldukça yüksek.

Vefasız dizisindeki Selçuk tutarsız bir karakterdi ve Tarık Dikte Tekin’in kişiliğinin tam zıttında birisiydi. Ama genç oyuncu Selçuk karakterini böylece güzel şekilde sergiledi fakat, kendisinden beklentilerin de yükselmesini sağladı.

Zeynep karakteri ile izleyeceğimiz Alina Boz’un bulduğu parayla fakirlikten çıkıp varlıklı birisine dönüşmesinin hikayesini anlatan dizide Tarık Dikte Tekin, zengin bir ailenin oğlu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Onur karakterinin öykü içinde Zeynep ile olan ilişkisi de Zengin Kız dizisinin gidişatını fazlasıyla etkileyecek.

Tarık Dikte Tekin ile Alina Boz ikilisinin uyumu ve enerjisi de şimdiden büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sadakatsiz-dizisindeki-basarisindan-sonra-tarik-emir-tekin-icin-zengin-kiz-bir-ilkle-geliyor/1332141