Sadakatsiz dizisinden sonra Duy Beni’ye katılan Sümeyye Aydoğan partneri konusunda çok şanslı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Duy Beni isimli dizinin bütün kişiler kategorisinde iyi reyting seviyelerine ulaşması dikkatlerden kaçmıyor. İlk 4 bölümü geride kalan dizi perşembe günleri reytinglerde Gelsin Yaşam Bildiği Gibi isimli Show TV dizisiyle yarışıyor. Duy Beni genç oyuncuların öne çıktığı ve gençlerin sorunlarının ortaya konulduğu bir dizi. Bu dizi ile birlikte milyonların önünde yeteneklerini sergileyen genç isimler de ayrıca büyük bir imtihan veriyor ayrıca de manâlı bir fırsatı elde etmiş durumda.

Duy Beni dizisinde şan basamaklarını çıkmaya başlayan Sümeyye Aydoğan ile Utku Coşkun, Sabahleyin gazetesinin sorularını yanıtladı. Dizide Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan, her şeyin mükemmel gittiğini ve yoğun bir tempo içinde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Daha önce Kahraman Babam isimli dizideki Menekşe karakteri ile dizilere adım atan Sümeyye Aydoğan, keza Sadakatsiz isimli dizide de Ceren karakterini canlandırmıştı. Şimdi de Duy Beni dizisinde Melisa karakteri ile öne çıkan genç oyuncu, popülerlik yolunda sağlam adımlar atıyor.

Melisa karakterini okuduğu süre fazla sevdiğini dile getiren Sümeyye Aydoğan, deneme çekimlerinden kısa bir süre sonradan da rolün kendisine verilmesi ile çalışmalara 3 ay evvelden başlamış.

Sadakatsiz dizisinden sonra Duy Beni'ye katılan Sümeyye Aydoğan partneri konusunda çok şanslı! 130

Sabahtan gazetesine konuşan genç oyuncu, “Ben okuduğum süre çok sevdim Melisa karakterini. Bu projenin içinde olduğum için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Duy Beni dizisinde Ozan karakterini canlandıran Utku Coşkun ile bir çift görüntüsü çizen Sümeyye Aydoğan, sosyal medyada da konuşulan genç isimlerden birisi oldu.

Aydoğan, “Utku ile bu projeden egemen bir şekilde arkadaş olduk. Sana en yakın olan insanları bir cımbızla ayıklıyorsun. Biz Utku’yla birbirimizi ilk ilk kez ayıkladık. Panik yaptığımız, nerede ne yapacağımızı bilemediğimiz durumlar olabiliyor. Bu sektörde yeniyiz. Fakat işimizi çok iyi yapmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu!

Dizide Ozan ve Melisa karakterleri öne çıkıyor ve iki genç oyuncu da bu sayede milyonlarca izleyici tarafından yakından takip ediliyor. Sosyal medyada da Ozan ve Melisa karakterlerine yoğun bir ilgi gözlemleniyor.

Partneri Sümeyye Aydoğan’ı setin neşesi olarak tarif eden Utku Coşkun, ara sıra ise despotlaştığını ifade etti. Genç oyuncu, “İnanılmaz bir enerji, onunla çalışmak koskocoman bir müsamaha. Bilhassa ikili sahnelerimize ben bayılıyorum. Samimiyete ben fazla kıymet veriyorum, Sümeyye’nin de çok cana yakın bir insan olduğuna inanıyorum. Çünkü çok kolay kirlenebiliyor insanlar, umarım Sümeyye de bu pak kalbini koruyarak hep devam eder” açıklamasını yaptı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sadakatsiz-dizisinden-sonra-duy-beniye-katilan-sumeyye-aydogan-partneri-konusunda-cok-sansli/1331693