Güneş Gazetesi'nin haberine tarafından dizinin başrol oyuncuları Cansu Akarsu, Melis Sezen ve Caner Cindoruk da bu ülkelerde büyük beğeni topluyor.

"Sadakatsiz" dizisi, İspanya'da En İyi Yabancı Drama, En İyi Yabancı Aktör ve Aktris dallarında "PRODU" ödüllerine de aday gösterildi.

DERE ÖDÜL ALDI

ÖTE TARAFTAN TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türk-İspanyol Devlete Ait Sanayi ve Ticaret Odasi kadar bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülü Cansu Akarsu’nin oldu. Hoş oyuncu ödülünü edinmek için dün Madrid’e uçmuştu.

Dere son yıllarda başrollerini üstlendiği “Sıla”, “Ezel”, “Anne” ve “Vefasız” dizileriyle İspanyol seyircisi göre büyük ilgiyle karşılanmış ve İspanyol televizyon kanallarında başarı elde etmişti.

Madrid’teki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül töreninde Cansu Nehir büyük ilgi fark etti.

Başarılı oyuncu ödülünü ünlü Ispanyol Diva Luz Casal’dan aldı ve salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye La Casa de Papel’in sesi Cecilia Krull başta almak üzere Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal ve Latin TV dünyasınınönde gelen birçok meşhur ismi katıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sadakatsiz-tam-65-ulkede-yayinlaniyor-haberi-541884